Neler Yeni

6000-6500 TL telefon önerisi

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
arkadaşlar aklımda s20plus s20 ve iphone xr modeli var hangisini önerirsiniz?

Burayı Okuyun Lütfen
!!!Oyun Oynamıyorum!!!
Önemli Olan Kısım Sırasıyla: !!!Telefonu olabildiğince uzun süre kullanmak 4-5!!! yıl gibi 2. si Görüntü kalitesi ekranın 3. sü pil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka Önerileriniz varsa yazabilirsiniz ve işletim sistemi vb. fetişim yok. Mate 30 pro yu Google yok diye eledim bu arada

Burayı Okuyun Lütfen
!!!Oyun Oynamıyorum!!!
Önemli Olan Kısım Sırasıyla: !!!Telefonu olabildiğince uzun süre kullanmak 4-5!!! yıl gibi 2. si Görüntü kalitesi ekranın 3. sü pil

Başka Önerileriniz varsa yazabilirsiniz ve işletim sistemi vb. fetişim yok. Mate 30 pro yu Google yok diye eledim bu arada
iphone xr almanı tavsiye ederim ama şarj konusunda seni üzebilir
samsung larda gerçi kendi samsung üretim işlemcisini kullandığı için hele ki üst model telefonlarında onlarda da şarj sorunu yaşayabilirsin

Techno08

80+ Gold
Bence xr almalısın. Redmi 5 plusdan iPhone 7ye geçtim ve kafam rahat şu anda. Android pişmanlıktır.

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphone xr almanı tavsiye ederim ama şarj konusunda seni üzebilir
samsung larda gerçi kendi samsung üretim işlemcisini kullandığı için hele ki üst model telefonlarında onlarda da şarj sorunu yaşayabilirsin
iphone 6 plus kullanıyorum yeni telefonun daha kötü şarj performansı yoktur herhalde?

Bence xr almalısın. Redmi 5 plusdan iPhone 7ye geçtim ve kafam rahat şu anda. Android pişmanlıktır.
xr gibi gözüküyor şu anda

iphone 6 plus kullanıyorum yeni telefonun daha kötü şarj performansı yoktur herhalde?

xr gibi gözüküyor şu anda
tabi ki yoktur canım 6s plus dan daha iyi bir şarj performansı verir

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tabi ki yoktur canım 6s plus dan daha iyi bir şarj performansı verir
yani s20 ile iphone xr arasında kaldım. s20 kaç yıl götürür ki? Xr 2018 de tanıtılmış yanlış hatırlamıyorsam oraya takıldım yeni gelen işletim sistemi versiyonlarını hangisi daha uzun götürür iphone mu android mi

yani s20 ile iphone xr arasında kaldım. s20 kaç yıl götürür ki? Xr 2018 de tanıtılmış yanlış hatırlamıyorsam oraya takıldım yeni gelen işletim sistemi versiyonlarını hangisi daha uzun götürür iphone mu android mi
s20 android 11 ve 12 yı alır daha da almaz ama iphone öyle değil 6s plus ın mesela hala güncelleme alıyordur bu olay xr içinde geçerli o da uzun süre 4-5 yıl yazılım güncellemesi alacaktır

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren

Burayı Okuyun Lütfen
!!!Oyun Oynamıyorum!!!

hocam eğer oyun oynmıyorsanız bu kadar bütçeye gerek yok m51 gibi bir telefon gayet yeterli olur uzun süreli güncelleme istiyorsanız iphone ama iphonelar gereksiz pahalı o artan parayı faize yatırsanız m51e güncelleme kesildiğinde yeni telefon alsanız daha mantıklı hem şarjı da mükemmel ekranı kötü değil ama malzeme kalitesi çöp

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
s20 android 11 ve 12 yı alır daha da almaz ama iphone öyle değil 6s plus ın mesela hala güncelleme alıyordur bu olay xr içinde geçerli o da uzun süre 4-5 yıl yazılım güncellemesi alacaktır
bu senenin başında gelen güncellemeyi almadı gene bi 5 6 yıl civarı kullandım. Xr a da ona yakın fiyat skalasında başka iphone alternatifi yok. İphone Xr ın da 2018 çıkması olması biraz içime sinmiyor ama en uzun götürecek o gibi durduğu için pek kafaya takmamaya çalışıyorum

bu senenin başında gelen güncellemeyi almadı gene bi 5 6 yıl civarı kullandım. Xr a da ona yakın fiyat skalasında başka iphone alternatifi yok. İphone Xr ın da 2018 çıkması olması biraz içime sinmiyor ama en uzun götürecek o gibi durduğu için pek kafaya takmamaya çalışıyorum
bence xr alın geçin derim dediğiniz gibi başka o fiyat sıkalasında telefon yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,109
Üyeler
164,964
Son üye