SefaBaba
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 8,034
google sız telefona o kadar para vermek gayet güzel olmalı hiç üzmez insanı
app galary gün geçtikçe gelişiyor merak etmeyingoogle sız telefona o kadar para vermek gayet güzel olmalı hiç üzmez insanı![]()
app galary gün geçtikçe gelişiyor merak etmeyin
istediği kadar gelişsin bence bir google olamaz yani google in temeli daha sağlam ve yılların gelişmiş ve gelişmekte olan firmasıapp galary gün geçtikçe gelişiyor merak etmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
![]()
her neyse sağlamı almamaya devamkeeehocam google yok ben mate 30 u google olmadığı için eledim
xr daha iyi diyorlar siz ne diyorunuz?![]()
Samsung Galaxy S20 (SM-G980F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 SM-G980F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
O zaman xr.xr daha iyi diyorlar siz ne diyorunuz?
ben de xr tercih edeceğim galiba daha uzun kullanım süresinden dolayı 5 6 yıl kullanmayı düşünüyorum
Note 10+ bakabilirsin eski demessenarkadaşlar aklımda s20plus s20 ve iphone xr modeli var hangisini önerirsiniz?
Burayı Okuyun Lütfen
!!!Oyun Oynamıyorum!!!
Önemli Olan Kısım Sırasıyla: !!!Telefonu olabildiğince uzun süre kullanmak 4-5!!! yıl gibi 2. si Görüntü kalitesi ekranın 3. sü pil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başka Önerileriniz varsa yazabilirsiniz ve işletim sistemi vb. fetişim yok. Mate 30 pro yu Google yok diye eledim bu arada
S20 alın.yani s20 ile iphone xr arasında kaldım. s20 kaç yıl götürür ki? Xr 2018 de tanıtılmış yanlış hatırlamıyorsam oraya takıldım yeni gelen işletim sistemi versiyonlarını hangisi daha uzun götürür iphone mu android mi