- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 18,331
iPhone XR ya da S20 FE SD
güncellik olarak 1 sene daha fazla yazılım desteği alacak se 2, kamerası xr a göre sadece 1 tık önde tasarım sana kalmış bir şey batarya olarakta 1 tık kötü@Evil Belief @şahin doğan bir de son sorum iphone xr mı yoksa iphone se2 model mi? telefonlardan fazla anlamadığım için soruyorum? iphone se2 modelinin de önerenler oldu da
SE2, XR'dan 1 nesil daha güncel bir model olması nedeniyle avantajlı. Ancak öte yandan ekran boyutu ve pil konularında dezavantajlı.@Evil Belief @şahin doğan bir de son sorum iphone xr mı yoksa iphone se2 model mi? telefonlardan fazla anlamadığım için soruyorum. iphone se2 modelinin de önerenler oldu da
şimdiden hayırlı olsun.@Evil Belief @şahin doğan @DJ. Mic Check teşekkür ederim tercihimi xr dan yöne yapacağım telefonu bu ayın 15i alıyorum. profilimde sizi etiketleyip paylaşırım. iyi forumlar
teşekkür ederimşimdiden hayırlı olsun.
Hayırlı ola.@Evil Belief @şahin doğan @DJ. Mic Check teşekkür ederim tercihimi xr dan yöne yapacağım telefonu bu ayın 15i alıyorum. profilimde sizi etiketleyip paylaşırım. iyi forumlar
Uzun vadede yetersiz kalır, en fazla 3 sene kadar kullanırım dersen alınır.hocam birde 4 yıl önce çıkmış olan iphone xr şimdi alınır mı?
3 sene mi ? güldürme lütfen 2015 de çıkan 6s şuan çatır çatır donmadan kasmadan çalışıyorUzun vadede yetersiz kalır, en fazla 3 sene kadar kullanırım dersen alınır.
A52 5G MIS20 FE'nin SD865'lisi A72'ye fena fark atar hocam.
@slmbnemıstık iOS istiyorsanız bu bütçede en mantıklı seçimi bulmuşsunuz zaten, XR pişman etmez. Android tarafında ise S20 FE (SD865) ve A52S 5G modellerine bakabilirsiniz. 5000-5500 TL civarı fiyat aralığındalar.
XR dediğimiz cihaz 6S den 3 yıl sonra çıkan bir cihaz. Yani 3 yıl sonra şuanki 6S in konumumda olacak. 4. senede de sıkıntı çıkarmaya başlar zaten, destek de kesilir cihaza. Çok zorlasan 4-5 seneye kadar zorlarsın ama fazlası imkansız.3 sene mi ? güldürme lütfen 2015 de çıkan 6s şuan çatır çatır donmadan kasmadan çalışıyor
6s 7. yılına girecek ve hala ios 15 ile birlikte sıkıntısız çalışıyor. e tabi xr 4 sene sonra teknoloji olarak geri de kalsa bile kullanım açısından sıkıntı çıkarmayacakXR dediğimiz cihaz 6S den 3 yıl sonra çıkan bir cihaz. Yani 3 yıl sonra şuanki 6S in konumumda olacak. 4. senede de sıkıntı çıkarmaya başlar zaten, destek de kesilir cihaza. Çok zorlasan 4-5 seneye kadar zorlarsın ama fazlası imkansız.