Yardım 6000 tl ye telefon önerisi

iPhone XR ya da S20 FE SD

@Evil Belief @şahin doğan bir de son sorum iphone xr mı yoksa iphone se2 model mi? telefonlardan fazla anlamadığım için soruyorum? iphone se2 modelinin de önerenler oldu da
güncellik olarak 1 sene daha fazla yazılım desteği alacak se 2, kamerası xr a göre sadece 1 tık önde tasarım sana kalmış bir şey batarya olarakta 1 tık kötü

@Evil Belief @şahin doğan bir de son sorum iphone xr mı yoksa iphone se2 model mi? telefonlardan fazla anlamadığım için soruyorum. iphone se2 modelinin de önerenler oldu da
SE2, XR'dan 1 nesil daha güncel bir model olması nedeniyle avantajlı. Ancak öte yandan ekran boyutu ve pil konularında dezavantajlı.
SE2'yi artık sadece "ben minik cihaz istiyorum" diyenlere öneriyorum. 4.7" günümüz standartlarında küçük kalıyor. Ben de 4.7" iPhone 8 kullanıyorum, küçük cihaz sevmesem direkt 6.1 inç bir iPhone'a geçmiştim. Ekran boyutu konusunda tercih sizin.

Bu fiyat bandında iphone almasaydın keşke hayırlı olsun bir şey demeye gerekmezzz

Uzun vadede yetersiz kalır, en fazla 3 sene kadar kullanırım dersen alınır.
3 sene mi ? güldürme lütfen 2015 de çıkan 6s şuan çatır çatır donmadan kasmadan çalışıyor

S20 FE'nin SD865'lisi A72'ye fena fark atar hocam.

@slmbnemıstık iOS istiyorsanız bu bütçede en mantıklı seçimi bulmuşsunuz zaten, XR pişman etmez. Android tarafında ise S20 FE (SD865) ve A52S 5G modellerine bakabilirsiniz. 5000-5500 TL civarı fiyat aralığındalar.
A52 5G MI o.O2 m52 5g denilen bir model var ; M52 5G 150 tl kâr eder adam

3 sene mi ? güldürme lütfen 2015 de çıkan 6s şuan çatır çatır donmadan kasmadan çalışıyor
XR dediğimiz cihaz 6S den 3 yıl sonra çıkan bir cihaz. Yani 3 yıl sonra şuanki 6S in konumumda olacak. 4. senede de sıkıntı çıkarmaya başlar zaten, destek de kesilir cihaza. Çok zorlasan 4-5 seneye kadar zorlarsın ama fazlası imkansız.

XR dediğimiz cihaz 6S den 3 yıl sonra çıkan bir cihaz. Yani 3 yıl sonra şuanki 6S in konumumda olacak. 4. senede de sıkıntı çıkarmaya başlar zaten, destek de kesilir cihaza. Çok zorlasan 4-5 seneye kadar zorlarsın ama fazlası imkansız.
6s 7. yılına girecek ve hala ios 15 ile birlikte sıkıntısız çalışıyor. e tabi xr 4 sene sonra teknoloji olarak geri de kalsa bile kullanım açısından sıkıntı çıkarmayacak

Geri