Neler Yeni

6000-6500 TL telefon önerisi

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Note 10+ bakabilirsin eski demessen
başkan 5 6 yıl götürür mü? Pili aşırı kötü diye birsürü yorum var Ondan başka 7.500tl telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:

s20 plus ile arasında kaldım ama kullanım süresi bakımından android 3 4 yıl civarı götürür diyor herkes ve kardeşimin deneyimlerinden bunu doğrulayabiliyorum. Ben 5 6 yıl civarı kullanmak istiyorum. Yorumunuzu merak ederim

YiğitAysul

80+ Silver
başkan 5 6 yıl götürür mü? Pili aşırı kötü diye birsürü yorum var Ondan başka 7.500tl telefon
Batarya biraz evet az ama xr bence iyi değil 5 6 yıl zor götürür haberin olsun

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
iPhone XR kullanıyorum, öneririm. Şarjı normal kullanımda 1 gün rahat yetiyor. Eğer biraz daha az kullanırsanız 2 günü çıkartıyor.
teşekkürler xr daha kaç yıl kullanılabilir gibi 2018 in sonunda çıkmış bir telefon 2 yıl kafadan gidiyor. Şu anda da İphone 6 plus kullanıyorum Güncellemeleri bu yılın başında bitti. Onda da başlamadan biter gibi bir sıkıntı olur diye korktum ama her şartta güncelleme konusunda Androidten daha uzun ömürlüymüş

Batarya biraz evet az ama xr bence iyi değil 5 6 yıl zor götürür haberin olsun
Bataryayı falan boşverdim de 7500 tl telefon onun bir küçüğü 6000 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam e o banda da inince nispeten daha yeni olan s20plus ile karşılaştırmak daha doğru olur gibime geliyor

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

s20 plus ile arasında kaldım ama kullanım süresi bakımından android 3 4 yıl civarı götürür diyor herkes ve kardeşimin deneyimlerinden bunu doğrulayabiliyorum. Ben 5 6 yıl civarı kullanmak istiyorum. Yorumunuzu merak ederim
Modeli yüksek olduğu için hiç sıkıntı olmaz merak etmeyin. Alabilirseniz s20plus alın.

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Modeli yüksek olduğu için hiç sıkıntı olmaz merak etmeyin. Alabilirseniz s20plus alın.
s20 patates olur mu o var kafamın içinde dediğim gibi kardeşim anroid kullanıyor telefon 3.5 sene oldu can çekişiyor ben benim 6 plus ı 6 yıldır kullanıyorum güncellemesi daha bu sene bitti. Android de daha ne kadar güncelleme alır ki? s20 nin de çıkalı 1 sene olmuş zaten o kafama takılıyor

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
performans olarak da ben bir farkını görmedim youtube daki videolarda oyun testi falan olsun pek ilgim yok ama

YiğitAysul

80+ Silver
teşekkürler xr daha kaç yıl kullanılabilir gibi 2018 in sonunda çıkmış bir telefon 2 yıl kafadan gidiyor. Şu anda da İphone 6 plus kullanıyorum Güncellemeleri bu yılın başında bitti. Onda da başlamadan biter gibi bir sıkıntı olur diye korktum ama her şartta güncelleme konusunda Androidten daha uzun ömürlüymüş

Bataryayı falan boşverdim de 7500 TL telefon onun bir küçüğü 6000 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam e o banda da inince nispeten daha yeni olan s20plus ile karşılaştırmak daha doğru olur gibime geliyor
Note 10 hiç alma onun batarya çok dah küçük birde mi 10 t veya oppo bakabilirsin

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Note 10 hiç alma onun batarya çok dah küçük birde mi 10 t veya oppo bakabilirsin
oppo almam neme lazım bu iphone u kullanırım daha iyi xiaomi olarak da s20ve s20 plus dan bir tek artı yanı var işlemci ama s20 plus ın görüntü kalitesi daha yüksek. Ben oyun da oynamadığıma göre görüntü kalitesi> işlemci şu anda. Ayrıca bildiğim kadarıyla mi 10t su toz tere karşı dayanıklı değil

YiğitAysul

80+ Silver
oppo almam neme lazım bu iphone u kullanırım daha iyi xiaomi olarak da s20ve s20 plus dan bir tek artı yanı var işlemci ama s20 plus ın görüntü kalitesi daha yüksek. Ben oyun da oynamadığıma göre görüntü kalitesi> işlemci şu anda. Ayrıca bildiğim kadarıyla mi 10t su toz tere karşı dayanıklı değil
O zmn s20 plus sana uygun

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Bir iPhone ortalama 5 yıl güncelleme alıyor. 2023'e kadar güncelleme alacak büyük ihtimal, hatta 2024'ü bile görebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,098
Üyeler
164,961
Son üye
jannaprf
Top Bottom