s20 plus ile arasında kaldım ama kullanım süresi bakımından android 3 4 yıl civarı götürür diyor herkes ve kardeşimin deneyimlerinden bunu doğrulayabiliyorum. Ben 5 6 yıl civarı kullanmak istiyorum. Yorumunuzu merak ederim
teşekkürler xr daha kaç yıl kullanılabilir gibi 2018 in sonunda çıkmış bir telefon 2 yıl kafadan gidiyor. Şu anda da İphone 6 plus kullanıyorum Güncellemeleri bu yılın başında bitti. Onda da başlamadan biter gibi bir sıkıntı olur diye korktum ama her şartta güncelleme konusunda Androidten daha uzun ömürlüymüş
Bataryayı falan boşverdim de 7500 tl telefon onun bir küçüğü 6000 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam e o banda da inince nispeten daha yeni olan s20plus ile karşılaştırmak daha doğru olur gibime geliyor
başkan 5 6 yıl götürür mü? Pili aşırı kötü diye birsürü yorum var Ondan başka 7.500tl telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:
s20 plus ile arasında kaldım ama kullanım süresi bakımından android 3 4 yıl civarı götürür diyor herkes ve kardeşimin deneyimlerinden bunu doğrulayabiliyorum. Ben 5 6 yıl civarı kullanmak istiyorum. Yorumunuzu merak ederim
s20 patates olur mu o var kafamın içinde dediğim gibi kardeşim anroid kullanıyor telefon 3.5 sene oldu can çekişiyor ben benim 6 plus ı 6 yıldır kullanıyorum güncellemesi daha bu sene bitti. Android de daha ne kadar güncelleme alır ki? s20 nin de çıkalı 1 sene olmuş zaten o kafama takılıyor
teşekkürler xr daha kaç yıl kullanılabilir gibi 2018 in sonunda çıkmış bir telefon 2 yıl kafadan gidiyor. Şu anda da İphone 6 plus kullanıyorum Güncellemeleri bu yılın başında bitti. Onda da başlamadan biter gibi bir sıkıntı olur diye korktum ama her şartta güncelleme konusunda Androidten daha uzun ömürlüymüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bataryayı falan boşverdim de 7500 TL telefon onun bir küçüğü 6000 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam e o banda da inince nispeten daha yeni olan s20plus ile karşılaştırmak daha doğru olur gibime geliyor
oppo almam neme lazım bu iphone u kullanırım daha iyi xiaomi olarak da s20ve s20 plus dan bir tek artı yanı var işlemci ama s20 plus ın görüntü kalitesi daha yüksek. Ben oyun da oynamadığıma göre görüntü kalitesi> işlemci şu anda. Ayrıca bildiğim kadarıyla mi 10t su toz tere karşı dayanıklı değil
oppo almam neme lazım bu iphone u kullanırım daha iyi xiaomi olarak da s20ve s20 plus dan bir tek artı yanı var işlemci ama s20 plus ın görüntü kalitesi daha yüksek. Ben oyun da oynamadığıma göre görüntü kalitesi> işlemci şu anda. Ayrıca bildiğim kadarıyla mi 10t su toz tere karşı dayanıklı değil