Neler Yeni

6000-6500 TL telefon önerisi

oppo almam neme lazım bu iphone u kullanırım daha iyi xiaomi olarak da s20ve s20 plus dan bir tek artı yanı var işlemci ama s20 plus ın görüntü kalitesi daha yüksek. Ben oyun da oynamadığıma göre görüntü kalitesi> işlemci şu anda. Ayrıca bildiğim kadarıyla mi 10t su toz tere karşı dayanıklı değil
xiaomi ve poco tavisye etmem kendimde xiaomi kullanıyorum telefonları donanım olarak güzel olsa da yazılım olarak berbat

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Bir iPhone ortalama 5 yıl güncelleme alıyor. 2023'e kadar güncelleme alacak büyük ihtimal, hatta 2024'ü bile görebilir.
ya şimdi baktım da İphone se varmış daha yeni çipsetli o daha uzun süre güncelleme alacak demek oluyor bu da galiba. Ekran büyüklüğü mü yoksa 1 yıl daha fazla kullanım için şu ankinden daha küçük bir ekrana geçmek mi?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
s20 patates olur mu o var kafamın içinde dediğim gibi kardeşim anroid kullanıyor telefon 3.5 sene oldu can çekişiyor ben benim 6 plus ı 6 yıldır kullanıyorum güncellemesi daha bu sene bitti. Android de daha ne kadar güncelleme alır ki? s20 nin de çıkalı 1 sene olmuş zaten o kafama takılıyor
Ona bakarsanız xr 2018 de çıktı. Hayır diyorum ya telefon yeni olduğu için hiç sorun olmaz hele hele Samsubg olduğu için. 2 seneye ömrü bitecek bir telefon değil.

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
ya şimdi baktım da İphone se varmış daha yeni çipsetli o daha uzun süre güncelleme alacak demek oluyor bu da galiba. Ekran büyüklüğü mü yoksa 1 yıl daha fazla kullanım için şu ankinden daha küçük bir ekrana geçmek mi?
Büyük ekran istersen XR, küçük ekran istersen SE 2020. Ben olsam tercihimi XR'den yana yapardım.

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Büyük ekran istersen XR, küçük ekran istersen SE 2020. Ben olsam tercihimi XR'den yana yapardım.
uzun kullanımda farkı olur mu çipsetinden biri 12 biri 13. 5 6 yılda pek emin olamadım

Avolay

80+ Gold
Mi 10T Pro

Top Bottom