Şu ikisinden 5600 cl28 derim. Oyun amaçlıysa cl değeri düşük olduğundan AMD platformundaysan daha avantajlı olursun.Karşılaştırma bu iki ürün arasında fiyat olarak lexar daha uygun sizce hangisi tercih edilmeli
Game garaj hazır sistem seçeneklerinden alıyorum yani gskıll ı tercih edip sipariş ettim.Şu ikisinden 5600 cl28 derim. Oyun amaçlıysa cl değeri düşük olduğundan AMD platformundaysan daha avantajlı olursun.
Intel'se Lexar alabilirsin.
Bu arada yok muydu benzer fiyata 6000 CL30 ram?
bende sistemimi alırken bunu düşünmüştüm ve 5600 cl28 almanın daha mantıklı olduğunu öğrenmiştim.
Beyler merhaba memnun musunuz üründen ben de bu ürünü seçeceğim bu haftasonu düşünceleriniz nelerGame garaj hazır sistem seçeneklerinden alıyorum yani gskıll ı tercih edip sipariş ettim.
G.skill ram konusunda başarılı bir marka ama sisteme göre almak daha uygun olur. AMD CL değeri düşük ramleri çok seven bir platform. Zamanında o yüzden sistemi toplarken 5600 CL28 seçmiştim. 1 senesini doldurdu ve hiçbir problem yaratmadı bana. İstesem overclock da yapabilirim ama çok karışmak istemedim.Arkadaşlar Merhaba
Beyler merhaba memnun musunuz üründen ben de bu ürünü seçeceğim bu haftasonu düşünceleriniz neler
Hocam anakartım msı pro x870-P ben patriot viper rgb 64GB 2x32 6000MHz CL30 alacağım fakat anakartın qvl desteğinde ram görünmüyor ama patriot yazdığımda patriotun ramleri çıkıyor başka bir forumda yazdığımda bilgisi birisi bana şöyle dedi ; Evet kullanabilirsiniz. QVL uyumluluk listesi değildir. Anakart üreticisinin takıp denediği RAM'lerin listesidir. O listede genelde XMP RAM bulunur çünkü AMD sistemlerde uyumsuzluk yapma olasılıkları vardır. EXPO'ları ise çok denemezler çünkü AMD sistemlerle zaten uyumlu olduğuklarından dolayı onları test etmek boşa zaman kaybıdır.Performans için Intel de MHz önemli
AMD de Cl değeri önemli bı diğer önemli kısım AMD de Expo uyumu. Intel de genelde sıkıntı olmuyor anakart ram uyumu ama AMD seçiyor.