6000 TL gaming koltuk önerisi?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
563
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi oyuncu koltuğu alacağım da hangi marka iyi bilmiyorum daha hawk ve xdrive kullandım kumaş koltuk arıyorum xRancer markasını çok bilmiyorum koltukları iyi mi? İndirim varmış sanırım şuan kaç gün sürer mesela bir de aşağıda ki koltuğu alınır mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi oyuncu koltuğu alacağım da hangi marka iyi bilmiyorum daha hawk ve xdrive kullandım kumaş koltuk arıyorum xRancer markasını çok bilmiyorum koltukları iyi mi? İndirim varmış sanırım şuan kaç gün sürer mesela bir de aşağıda ki koltuğu alınır mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hawk al

O zaman ofis koltuğu al derim. Ucuz oyuncu koltuklarına yanaşma parana yazık olur zamanında araştırmıştım.
xPrime alınır mı peki neden xdrive veya hawk öneriliyor ki bu markalar hakkında da tonlarca şikayet var ve üstelik çok pahalılar

xPrime alınır mı peki neden xdrive veya hawk öneriliyor ki bu markalar hakkında da tonlarca şikayet var ve üstelik çok pahalılar
Evet bakarsan hepsi dandik ama hawklar en az 2 3 yıl götürüyor. En iyisi ikea markus diyorlar.

Bu bütçe de en iyisi hangisi hocam?
Bu bütçeye pek bir şey yok bildiğim. Exvega,hawk,xdrive,zio gaming güzel markalar genellikle. Ofis koltuğuna yönelebilirsin dediğim gibi.

ben daha önce ucuza aldım pişman oldum 1 yıl kullanıyorsun tekerleği kırılıyor derisi yırtılıyor her türlü şey oluyor hocam az daha para biriktir 7000e hawk al hocam

ben daha önce ucuza aldım pişman oldum 1 yıl kullanıyorsun tekerleği kırılıyor derisi yırtılıyor her türlü şey oluyor hocam az daha para biriktir 7000e hawk al hocam
Anladığım kadarıyla başka alternatif marka da yok..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,905
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri