6000 TL sistem tavsiyesi

Reaksiyon skoru
12
Bu ay içersinde sistem alıyorum 6000 tl bütçem var tabii ki biraz esneyebilir tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu ay içersinde sistem alıyorum 6000 TL bütçem var tabii ki biraz esneyebilir tavsiyelerinizi bekliyorum
HDD ekle al derim.

Monitör dahil midir
Hayır sadece kasa
Post automatically merged:

HDD ekle al derim.
Canlı yayın ve youtubeye video yüklemeyi düşünüyorum o yüzden işlemci ryzen 5 3600 gibi güçlü bir işlemci olsun istiyorum başka önerileriniz var mı ( parça parçada alabilirim sistemi)

Hayır sadece kasa

Canlı yayın ve youtubeye video yüklemeyi düşünüyorum o yüzden işlemci ryzen 5 3600 gibi güçlü bir işlemci olsun istiyorum başka önerileriniz var mı ( parça parçada alabilirim sistemi)
Ssd xpg yaparsan güzel olur

Hayır sadece kasa

bu attığım linkten 3600x'e kadar yükseltme yapabilirsin.senin için en ideal sistem bu diye düşünüyorum.

Ssd xpg yaparsan güzel olur
Stok yok.

Hocam ssd yi xpg yapmak yerine anakartı asus tuf b450 m plus yapmak daha mantıklı olmaz mı ?
Hayır ssd sorunlu. Sağlığı hızlı düşüyor.

Hayır sadece kasa

Ore Saturn seçip al o zaman. Yayını ekran kartına verirsin.

Hocam da 2 benim kafama daha çok yattı ekran kartları aynı güçte denebilir zaten da 2 nin işlemcisi daha iyi kasa be psusunuda daha çok beğendim sencede da2 daha mantıklı olmaz mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,562
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri