Emir Poyraz
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Bu ay içersinde sistem alıyorum 6000 tl bütçem var tabii ki biraz esneyebilir tavsiyelerinizi bekliyorum
HDD ekle al derim.Bu ay içersinde sistem alıyorum 6000 TL bütçem var tabii ki biraz esneyebilir tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu ay içersinde sistem alıyorum 6000 TL bütçem var tabii ki biraz esneyebilir tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayır sadece kasaMonitör dahil midir
HDD ekle al derim.
![]()
Teknobiyotik P2.5 AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 256GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Canlı yayın ve youtubeye video yüklemeyi düşünüyorum o yüzden işlemci ryzen 5 3600 gibi güçlü bir işlemci olsun istiyorum başka önerileriniz var mı ( parça parçada alabilirim sistemi)![]()
Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/MGu5n6LHssk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Hayır sadece kasa
Post automatically merged:
Canlı yayın ve youtubeye video yüklemeyi düşünüyorum o yüzden işlemci ryzen 5 3600 gibi güçlü bir işlemci olsun istiyorum başka önerileriniz var mı ( parça parçada alabilirim sistemi)
bu attığım linkten 3600x'e kadar yükseltme yapabilirsin.senin için en ideal sistem bu diye düşünüyorum.Hayır sadece kasa
Canlı yayın ve youtubeye video yüklemeyi düşünüyorum o yüzden işlemci ryzen 5 3600 gibi güçlü bir işlemci olsun istiyorum başka önerileriniz var mı ( parça parçada alabilirim sistemi)
Hocam ssd yi xpg yapmak yerine anakartı asus tuf b450 m plus yapmak daha mantıklı olmaz mı ?Ssd xpg yaparsan güzel olurDA-SISTEM2/AMD RYZEN 5 3600/ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DA-SISTEM2/AMD RYZEN 5 3600/ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM2 ITOPYA'da.www.itopya.com
Stok yok.Ssd xpg yaparsan güzel olurDA-SISTEM2/AMD RYZEN 5 3600/ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DA-SISTEM2/AMD RYZEN 5 3600/ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM2 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hayır ssd sorunlu. Sağlığı hızlı düşüyor.Hocam ssd yi xpg yapmak yerine anakartı asus tuf b450 m plus yapmak daha mantıklı olmaz mı ?
Ore Saturn seçip al o zaman. Yayını ekran kartına verirsin.Hayır sadece kasa
Stok gelir bence hocam şu an bayram diye yokturStok yok.
Hayır ssd sorunlu. Sağlığı hızlı düşüyor.
Hocam ssd konusunda emin değilim sıkıntı yaşamanızı istememHocam ssd yi xpg yapmak yerine anakartı asus tuf b450 m plus yapmak daha mantıklı olmaz mı ?
Hocam da 2 benim kafama daha çok yattı ekran kartları aynı güçte denebilir zaten da 2 nin işlemcisi daha iyi kasa be psusunuda daha çok beğendim sencede da2 daha mantıklı olmaz mı ?Ore Saturn seçip al o zaman. Yayını ekran kartına verirsin.