Neler Yeni

Çözüldü✓ 6000’e ryzen 2500x ve rx 580 hazır sistem nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mehmet Ali ARICAN

Hocam yeğenime başlangıç amaçlı bi şey almak istiyorum bu PC’de 6’ya anlaşabiliyorum fiyat nasıl sizce bi ram eklemesi yapınca ona uzun süre yeter ve ayrıca parçaları zamanla yükseltme imkanımız da var.

Bünyamina

80+ Platinum
6 bine iyi al. Evet aynı ramdan eklersen süper olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mehmet Ali ARICAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 bine iyi al. Evet aynı ramdan eklersen süper olur.
Bende öyle düşünüyorum hocam yine bi sorayım dedim forumda fikir almak iyi oluyor.

Ekstra sistemi aldığım gibi ekran kartını ve işlemciyi satışa koyup ikinci elden daha güncel modelleri almayı planlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus Emre Uzun
Bende öyle düşünüyorum hocam yine bi sorayım dedim forumda fikir almak iyi oluyor.

Ekstra sistemi aldığım gibi ekran kartını ve işlemciyi satışa koyup ikinci elden daha güncel modelleri almayı planlıyorum.
Mantıklı bir ürün gibi duruyor hocam rx580 8gb mı 4gb olan modeli mi o yazılmamış onu sorun ve alım sırasında test ederseniz sizin açınızdan iyi olur gelecekte yükseltme olarakta ryzen 5000 serisinden bi işlemci alınabilir mantıklı olur yükseltmeye açık bir sistem gibi gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Mantıklı bir ürün gibi duruyor hocam rx580 8gb mı 4gb olan modeli mi o yazılmamış onu sorun ve alım sırasında test ederseniz sizin açınızdan iyi olur gelecekte yükseltme olarakta ryzen 5000 serisinden bi işlemci alınabilir mantıklı olur yükseltmeye açık bir sistem gibi gözüküyor
Hocam 4GB versiyonmuş o beni biraz üzdü ama dediğim gibi aldığım gibi ilana koyup ikinci elden güncel bi kart alabilirim.

Sistem aktif kullanılan sistemmiş testler yaptırcam illaki öyle satın alacağım.

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Awsnet

Hocam yeğenime başlangıç amaçlı bi şey almak istiyorum bu PC’de 6’ya anlaşabiliyorum fiyat nasıl sizce bi ram eklemesi yapınca ona uzun süre yeter ve ayrıca parçaları zamanla yükseltme imkanımız da var.
İŞlemciyide yükseltebilirsin yükseltmeye baya açık bir sistem bana kalırsa önce işlemci değiştirebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mehmet Ali ARICAN
İŞlemciyide yükseltebilirsin yükseltmeye baya açık bir sistem bana kalırsa önce işlemci değiştirebilirsin
İşlemci ve ekran kartını ilana koyup hemen değiştirmeyi düşünüyorum zaten hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus Emre Uzun
İşlemci ve ekran kartını ilana koyup hemen değiştirmeyi düşünüyorum zaten hocam.
hocam işlemciyi hemen elden çıkartacaksanız anakarta bios update yaptıktan sonra mutlaka satın sonradan yeni 5000 inci nesil vs işlemci aldığınızda bios sürümünden sıkıntı yaşmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mehmet Ali ARICAN
hocam işlemciyi hemen elden çıkartacaksanız anakarta bios update yaptıktan sonra mutlaka satın sonradan yeni 5000 inci nesil vs işlemci aldığınızda bios sürümünden sıkıntı yaşmayın
Sağolun hocam dikkate alacağım.

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ahmet-A

6000e iyi gibi duruyor bence diğerlerinin de dediği gibi 1 ram daha alıp bitirirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Haftaya Cuma alacağım sistemi inşallah.Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,289
Üyeler
164,468
Son üye
melihgunaydin1
Top Bottom