MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
O oyunu zevkli yapan elraen hocam emin olun bunu sizde göreceksinizKesin elrandir ben ordan oynamak istiyorum
O oyunu zevkli yapan elraen hocam emin olun bunu sizde göreceksinizKesin elrandir ben ordan oynamak istiyorum
Reis bu sistem ne allahını seversen ben bu sistemi alayım allahtan başka bir şey istememUmarım trolldür.Allah'ım inşallah trolldür.Bu fiyata o sistem alınmaz.Stoklarlar gelince 2060'lı sistem bile toplanabilir.Düz 1650 alınmaz o fiyata.PSU berbat.
peki şimdi bile soğudum oyuna ya çok sağolO oyunu zevkli yapan elraen hocam emin olun bunu sizde göreceksiniz
Şu an stok yok ekran kartları konusunda.APU bir sistem toplayıp ileride stok gelince RTX 2060 bile takabilirsin.Üstte de yazdığım sebeplerden ötürü sistem kötü.Reis bu sistem ne allahını seversen ben bu sistemi alayım allahtan başka bir şey istemem
Ne demek hocam vazifemizReis bu sistem ne allahını seversen ben bu sistemi alayım allahtan başka bir şey istemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki şimdi bile soğudum oyuna ya çok sağol
Anakart açısından herhangi bir engel yokÇok teşekkür ederim reis, yani bu olay aklıma gelmemişti. Rtx3060 bile takabilirim ileride, onun için ana kart yeterlimi? İlgilendiğin zaman ayırdığın için tekrardan teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece staranded deepde oynamıyacağım. Hastası olduğum daha önce 1 kere bile oynamadığım sadece videolarını izlediğim bir oyun