face id ve bataryayla ilgili sıkıntı çıkardığını duymuştumİphone X modelindeydi o kronik sorun,XR'de o sorunu düzelttiler diye hatırlıyorum.
Face id sorunu oluyordu.
face id ve bataryayla ilgili sıkıntı çıkardığını duymuştumİphone X modelindeydi o kronik sorun,XR'de o sorunu düzelttiler diye hatırlıyorum.
Face id sorunu oluyordu.
alakası yok iphone da 2 kronik sorun vardı şu zamana kadar x ve xs serisinde ekran da yeşil çizgi ve x de face ıd sorunu bu sorunlar dışında hiçbir modelinde kronik sorun yok.face id ve bataryayla ilgili sıkıntı çıkardığını duymuştum
ekran degismemis oldugundan nasil emin olabilirim?alakası yok iphone da 2 kronik sorun vardı şu zamana kadar x ve xs serisinde ekran da yeşil çizgi ve x de face ıd sorunu bu sorunlar dışında hiçbir modelinde kronik sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6000 TL ye alınır ben 2021 haziranda 0 şekilde 5750 TL ye almıştım neredeyse 1 yıldır kullanıyorum memnunum cihazdan sormak istediğin soru var ise sorabilirsin seve seve cevaplarım.
orijinal bir ekran ile yan yana getirmeden biraz zor. birde true ton var mı ona bak eğer yoksa orijinal değildir ama var ise orijinal de diyemeyiz.ekran degismemis oldugundan nasil emin olabilirim?