Yardım 6000₺ monitör önerisi-G4 alınır mı

g4 kullanan biri olarak renkleri disinda bir sorunu yok renkleri ayar çekip alışmak biraz can sıkıyor
Önerdiğiniz ayar var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDMI ile 240 hz alabiliyormuşuz o zaman neden dp kablo alıyoruz?.
Hocam ileriye dönük olarak sağlam bir kablo alıp daha düşünmek istemiyorum açıkcası. 240 hz alabiliyoruz ama g sync vs desteklemiyor.

Spesifik bir önerim yok ama kablo işinde ugreen markası iyidir hocam, ondan alabilirsiniz.
Paugge nasıldır? 1.4 olanı öneriliyor ama eski forumlar hep.

İlk defa duydum fikrim yok, fiyatı da biraz yüksek gibi, bu fiyata önerildiğine göre premium bir marka olabilir. Yine de ugreen bilindik liman hocam benim için.

Önerdiğiniz ayar var mı?

Hocam ileriye dönük olarak sağlam bir kablo alıp daha düşünmek istemiyorum açıkcası. 240 hz alabiliyoruz ama g sync vs desteklemiyor.

Ben de bunu sorucaktım ben de aldım siz öyle diyince HP'nin 4k destekleyen dp kablosunu aldım illa lazım olur. Chatgpt sistemime ve oynayacağım oyuna cs2 ye bakıp bana böyle bi öneride bulundu ne diyorsunuz hocam.
  • Fast Sync → Aç ✅
  • G-Sync (Adaptive Sync) → Aç ✅
  • Klasik V-Sync → Kapat ❌
  • DSR → Kapat ❌

Ben de bunu sorucaktım ben de aldım siz öyle diyince HP'nin 4k destekleyen dp kablosunu aldım illa lazım olur. Chatgpt sistemime ve oynayacağım oyuna cs2 ye bakıp bana böyle bi öneride bulundu ne diyorsunuz hocam.
  • Fast Sync → Aç ✅
  • G-Sync (Adaptive Sync) → Aç ✅
  • Klasik V-Sync → Kapat ❌
  • DSR → Kapat ❌
Hocam ayarlar konusunda en ufak bir fikrim yok monitör henüz elime ulaşmadı.

İlk defa duydum fikrim yok, fiyatı da biraz yüksek gibi, bu fiyata önerildiğine göre premium bir marka olabilir. Yine de ugreen bilindik liman hocam benim için.
Bildiğiniz ve önereceğiniz bir modeli var mı hocam?

Odyessey g4 geldi arkadaşlar 2 saattir görüntü alamıyorum hdmiyi görmüyor napmam lazım

Geri