Öneri 6000TL Telefon Tavsiyesi

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Bütçe
6000
Merhaba arkadaşlar. Telefonum iphone 6 ve artık iyice kötüleşti. Telefonu günde 3 kez şarja takmak zorunda kalıyorum. Bu yüzden artık yeni bir telefon almaya karar verdim. 6000TL bütçem var.
İsteklerim:
Şarjının uzun süre gitmesi
Kasma,donma olmaması
Çok küçük de olmasın çok büyük de
Sosyal medya,oyun,dizi ve film izlemek için kullanacağım.
Andorid ios farketmez. Zaten o fiyata güzel ios yok.
Beni 4-5 yıl sorunsuz götürmesini istiyorum
Kriterlerim bu kadar şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

(Telefonu aldım)

Son düzenleme:
s20 fe 5600 tl ye mediamarkt ta vardı sd li versiyon isteklerinin çoğunu karşılar. max android 13 alacak 4-5 yıl sorunsuz götürür mü bilemem

s20 fe 5600 TL ye mediamarkt ta vardı sd li versiyon isteklerinin çoğunu karşılar. max android 13 alacak 4-5 yıl sorunsuz götürür mü bilemem
Yani 4 yıl götürse yeter yenisi alırım 4 yıl sonra. Çok ısınır mı telefon. Bir de 120hz olduğu için şarjı çabuk biter mi.

Oyunlarda ısınıyor ama Exynos kadar değil tabii ki
Kasma yok
Oyunlarda böyle çok aman aman ısınır mı peki? yoksa normal bir ısınma mı, günlük kullanımda ısınma var mı? exynos olanda biri telefonla 15 dakika konuştuktan sonra aşırı ısındığını söylüyor, snapdragonda günlük kullanımda ısınma olur mu?

Oyunlarda böyle çok aman aman ısınır mı peki? yoksa normal bir ısınma mı, günlük kullanımda ısınma var mı? exynos olanda biri telefonla 15 dakika konuştuktan sonra aşırı ısındığını söylüyor, snapdragonda günlük kullanımda ısınma olur mu?
Günlük kullanımda rahatsız edici ısınma olmaz merak etmeyin. Her telefon belirli bir noktaya kadar ısınır zaten. Exynos 990 ısınma "sorunu" olan bir modeldi, Samsung da tedavülden kaldırdı zaten. SD865 sorun çıkaracak kadar ısınmaz. Şarjda oynamayın yeter.

Yani 4 yıl götürse yeter yenisi alırım 4 yıl sonra. Çok ısınır mı telefon. Bir de 120hz olduğu için şarjı çabuk biter mi.
Iphone 6s plusdan, samsung s20fe geçtim 1 aydır kullaniyorum günlük kullanimlarda rahat 1gun idare ediyor gece de şarjı 35lerde oluyor yani ortalama 1,5 gün diyebilirim
Yanında 15w şarj başlığı geliyor aliexpress den 25w 65liraya orjinal başlık alman lazım şuan fiyatları ne kadar oldu bilmiyorum 25w ile 1 saatte 0-100 fulluyor oyun performansı snapdragonun 865 baya ünlü ve efsane zaten "ısınma olmuyor" ekran 120hz ve süper amoled olduğu icin çok güzel kaliteli görünüyor kameralarda oyun telefonuna göre baya iyi arka kamerası özellikle

Iphone 6s plusdan, samsung s20fe geçtim 1 aydır kullaniyorum günlük kullanimlarda rahat 1gun idare ediyor gece de şarjı 35lerde oluyor yani ortalama 1,5 gün diyebilirim
Yanında 15w şarj başlığı geliyor aliexpress den 25w 65liraya orjinal başlık alman lazım şuan fiyatları ne kadar oldu bilmiyorum 25w ile 1 saatte 0-100 fulluyor oyun performansı snapdragonun 865 baya ünlü ve efsane zaten "ısınma olmuyor" ekran 120hz ve süper amoled olduğu icin çok güzel kaliteli görünüyor kameralarda oyun telefonuna göre baya iyi arka kamerası özellikle
Teşekkür ederim. Almıştım zaten ben de çok memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak 60fps çalışan oyunlarda sanki çok az gecikme var gibi ekranda. 120hz'de sıkıntı yok ancak 60hz ye düşünce sanki biraz gecikiyormuş gibi geliyor ekran. Bu psikolojik mi yoksa 120hz ekranda 60 hz kullanınca olan bir şey mi? Çünkü xbox series x kullanıyorum onda da 120hz den 60 a geçince ufak bir gecikme var gibi

Son düzenleme:
Geri