Şu ürünü 500tl yapsa en azından kupon da kullanırdık.Garanti RGB olsun derseniz bunu;
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
RGB veya Rainbow rastgele gelse de olur derseniz bunu;
Kupon kullanmaman için 500 tl değil zaten. Aynısı Darmoshark M3te de öyle. Ayrıca bu rgb yazan da rainbow geliyor diye hatırlıyorum.Şu ürünü 500tl yapsa en azından kupon da kullanırdık.
Yok ya sadece ucuz olduğu için düşünüyordum zaten ufaklığa hediye edicektim rgb sini bulsaydım. Olmadı sizin linktekini alırım.Kupon kullanmaman için 500 TL değil zaten. Aynısı Darmoshark M3te de öyle. Ayrıca bu rgb yazan da rainbow geliyor diye hatırlıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
N11den de Ciceksepetinden de aldım zamanında ikisi de aynı hiçbir fark yok.
Ben sipariş etmeden önce satıcıya açıkça sordum öyle aldım. RGB olduğunu söylediler öyle de geldi elime. Rainbow göndereceklerini sanmam.Kupon kullanmaman için 500 TL değil zaten. Aynısı Darmoshark M3te de öyle. Ayrıca bu rgb yazan da rainbow geliyor diye hatırlıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
N11den de Ciceksepetinden de aldım zamanında ikisi de aynı hiçbir fark yok.
beyaz ne guzel ama klavye cok kucukBen sipariş etmeden önce satıcıya açıkça sordum öyle aldım. RGB olduğunu söylediler öyle de geldi elime. Rainbow göndereceklerini sanmam.
![]()
![]()
Konu sahibi %60 istemiş zaten?beyaz ne guzel ama klavye cok kucuk
Bu klavyenin hissiyatı nasıl hocam tuş basarken hafif idare eder gibi miBen sipariş etmeden önce satıcıya açıkça sordum öyle aldım. RGB olduğunu söylediler öyle de geldi elime. Rainbow göndereceklerini sanmam.
![]()
![]()