Bütçeni 70 daha arttırırsan bu var: https://www.n11.com/urun/rampage-fury-x-71-wireless-kablosuz-oyuncu-kulakligi-1610756Önerilerinizi bekiyorum arkadaşlar, teşekkürler.
Güzel alınır.Sağolun peki corsair void elite hakkında ne düşünüyorsunuz?
O daha iyi bir tercih bence ama ben en ucuz 660 liraya buldum.Bütçe artırabilirsen onu al bence.Sağolun peki corsair void elite hakkında ne düşünüyorsunuz?
Corsair Void Elite de çok tercih edilen ve sevilen bir kulaklık tercih edebilirsin ancak sünger ped olmasını da göz önünde bulundurmanı öneririm yalıtım açısından. Benim bir tavsiyede bulunmam gerekirse eğer kendi kulaklığım Razer BlackShark V2 X . Ben bu kulaklıktan memnunum yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gerek oyunlarda gerek müzik dinlerden beni tatmin etti , ayrıca yalıtımı da güzel. Terletme olayı ise 2-3 saatten sonra abartı derecede olmasa da terletiyor o da normal karşılanabilcek bir durum bence. Bunun da haricinde bir kulaklık daha önermem gerekirse Hyperx Cloud Core olabilir daha önce onu da denemiştim ve beğendiğim bir kulaklıktı zaten seveni de fazlasıyla var. Ben kendi bildiklerimle bir şeyler katmaya çalıştım 3 kulaklığın da senin üzmeyeceğini düşünüyorum başka alternatifler varsa diğer arkadaşlar da söyleyecektir zaten sormak istediğin başka bir şey olursa yardımcı olabileceğim sorabilirsin.void elite dikkatimi çekti arkaşlar sıcak bakıyorum şu anda