Gamenotenin o modeli duşa çok ses geçiriyor birde kulakları acıtıyor. Bir arkadaşımda vardı satıp üst modeline geçti.gamenote alan var mı hocam çevrenizde geri dönütleri nasıl oldu acaba öğrenebilir miyim varsa ?
bende iade vericem şimdi o parayıda halka arzlara atıp 1ay sonra 1.5klık bir kulaklık alabilirim harbiden güzel değil kulaklık bu kadar kötü olacağını düşünmemiştimGamenotenin o modeli duşa çok ses geçiriyor birde kulakları acıtıyor. Bir arkadaşımda vardı satıp üst modeline geçti.
Bu dahada kötü.
Garip, şimdiye kadar hem bu forumda, hemde başka forumlarda bu ürünü başkaları ile birkaç kişiye önerdik. Pişman olan çıkmamıştı.hocam elime ulaştı ben beğenemedim ya ses kalitesi hoşuma gitmedi kulağımda bide çapraz duruyor kulaklıklar bunuda iadeye gönderebilirim belki halka arzlardan para kazanıp bin tllik kaliteli bir şeyler alabilirim ses kalitesi hiçbir şekilde hoşuma gitmiyor şu anda kafayı yicem
elimde rh1 hectora var pedleri gitmiş solu az ses veriyor onu kullanırım bunu kullanmam
hocam ya ses konusunda beni hiç tatmin etmedi gamepower raijin alıcam gibiBu dahada kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garip, şimdiye kadar hem bu forumda, hemde başka forumlarda bu ürünü başkaları ile birkaç kişiye önerdik. Pişman olan çıkmamıştı.
Rajin'de pişman edebilir. İtopya mağazasına gitme şansınız varsa attığım GH200'e bir göz atmanızı öneririm.hocam ya ses konusunda beni hiç tatmin etmedi gamepower raijin alıcam gibi
aldığım medusa çok güzeldi ses kalitesi bakımından sadece kulağıma oturmuyordu bide dip ses yapıyodu onun dışı ses kalitesi güzeldi bence o sebepten ötürü halka arz geliyor şimdi orda parayı katlayıp gamepower raijin alıcam
Hocam Gamenote h2016d yi uzun sure kullandim ve cidden uzmeyecek derecede guzel bir kulaklik, tavsiye ederim
hocam şu anda o iade yolunda ses kalitesi beni tatmin etmedi maalesef iadeye yolladımGamenote H2016D modelini kullanıyorum 2 senedir. Gayet memnunum ses seviyesi olsun ses kasma anlamında her ihtiyacımı karşıladı. Mikrofonu da gayet temiz hafif de bir kulaklık ama uzun kullanımda biraz kulakları acıtabilir (çoğu kulaklıkta olur ara sıra ara verin bencede). Genel anlamda kesinlikle alınır güzel kulaklık.
hocam bu yuvarlak pedli olanlar kulağıma oturmuyor yoksa medusa almıştım ilk başta söylemiştim onun ses kalitesi gayet güzeldi tek sorun dip sesi vardı oda halledilirdi bir şekilde o yüzden raijin almak istedim ama ses kalitesini bilmiyorum işteRajin'de pişman edebilir. İtopya mağazasına gitme şansınız varsa attığım GH200'e bir göz atmanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya bu modelde üzmez.
Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 499,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam aklımda raijin var ya bu garip duruyor birazKablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com