Neler Yeni

600tlye kulaklık önerebilir misiniz

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Hasan344

80+ Gold
gamenote alan var mı hocam çevrenizde geri dönütleri nasıl oldu acaba öğrenebilir miyim varsa ?
Gamenotenin o modeli duşa çok ses geçiriyor birde kulakları acıtıyor. Bir arkadaşımda vardı satıp üst modeline geçti.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Gamenotenin o modeli duşa çok ses geçiriyor birde kulakları acıtıyor. Bir arkadaşımda vardı satıp üst modeline geçti.
bende iade vericem şimdi o parayıda halka arzlara atıp 1ay sonra 1.5klık bir kulaklık alabilirim harbiden güzel değil kulaklık bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

normalde medusa almıştım kulağıma oturmuyor diye iade etmiştim ama kulaklık kulağıma otursaydı cillop gibiydi çok güzel sesi vardı çok hoşuma gitmişti

Futaba Rio

80+ Bronze
Bu dahada kötü.

hocam elime ulaştı ben beğenemedim ya ses kalitesi hoşuma gitmedi kulağımda bide çapraz duruyor kulaklıklar :D bunuda iadeye gönderebilirim belki halka arzlardan para kazanıp bin tllik kaliteli bir şeyler alabilirim ses kalitesi hiçbir şekilde hoşuma gitmiyor şu anda kafayı yicem
elimde rh1 hectora var pedleri gitmiş solu az ses veriyor onu kullanırım bunu kullanmam
Garip, şimdiye kadar hem bu forumda, hemde başka forumlarda bu ürünü başkaları ile birkaç kişiye önerdik. Pişman olan çıkmamıştı.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bu dahada kötü.

Garip, şimdiye kadar hem bu forumda, hemde başka forumlarda bu ürünü başkaları ile birkaç kişiye önerdik. Pişman olan çıkmamıştı.
hocam ya ses konusunda beni hiç tatmin etmedi gamepower raijin alıcam gibi
aldığım medusa çok güzeldi ses kalitesi bakımından sadece kulağıma oturmuyordu bide dip ses yapıyodu onun dışı ses kalitesi güzeldi bence o sebepten ötürü halka arz geliyor şimdi orda parayı katlayıp gamepower raijin alıcam

Futaba Rio

80+ Bronze
hocam ya ses konusunda beni hiç tatmin etmedi gamepower raijin alıcam gibi
aldığım medusa çok güzeldi ses kalitesi bakımından sadece kulağıma oturmuyordu bide dip ses yapıyodu onun dışı ses kalitesi güzeldi bence o sebepten ötürü halka arz geliyor şimdi orda parayı katlayıp gamepower raijin alıcam
Rajin'de pişman edebilir. İtopya mağazasına gitme şansınız varsa attığım GH200'e bir göz atmanızı öneririm.

Veya bu modelde üzmez.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Gamenote H2016D modelini kullanıyorum 2 senedir. Gayet memnunum ses seviyesi olsun ses kasma anlamında her ihtiyacımı karşıladı. Mikrofonu da gayet temiz hafif de bir kulaklık ama uzun kullanımda biraz kulakları acıtabilir (çoğu kulaklıkta olur ara sıra ara verin bencede). Genel anlamda kesinlikle alınır güzel kulaklık.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam Gamenote h2016d yi uzun sure kullandim ve cidden uzmeyecek derecede guzel bir kulaklik, tavsiye ederim

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam Gamenote h2016d yi uzun sure kullandim ve cidden uzmeyecek derecede guzel bir kulaklik, tavsiye ederim
Gamenote H2016D modelini kullanıyorum 2 senedir. Gayet memnunum ses seviyesi olsun ses kasma anlamında her ihtiyacımı karşıladı. Mikrofonu da gayet temiz hafif de bir kulaklık ama uzun kullanımda biraz kulakları acıtabilir (çoğu kulaklıkta olur ara sıra ara verin bencede). Genel anlamda kesinlikle alınır güzel kulaklık.
hocam şu anda o iade yolunda :D ses kalitesi beni tatmin etmedi maalesef iadeye yolladım

Rajin'de pişman edebilir. İtopya mağazasına gitme şansınız varsa attığım GH200'e bir göz atmanızı öneririm.

Veya bu modelde üzmez.
hocam bu yuvarlak pedli olanlar kulağıma oturmuyor yoksa medusa almıştım ilk başta söylemiştim onun ses kalitesi gayet güzeldi tek sorun dip sesi vardı oda halledilirdi bir şekilde o yüzden raijin almak istedim ama ses kalitesini bilmiyorum işte
Adanada yaşıyorum maalesef imkansız itopya :D

hocam aklımda raijin var ya bu garip duruyor biraz :D

ağustosun sonuna doğru bütçeyi bin tl yapıp öyle kulaklık alıcam belki razer blackshark v2 alırım bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,018
Üyeler
163,248
Son üye
basarmak
Top Bottom