Yardım 600W üstü PSU önerisi

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Bütçe
1000
Arkadaşlar merhabalar şu an ki kullandığım psu mâlesef yandı ve artık kullanılamaz o yüzden yeni bir psu'ya ihtiyacım var bütçem en fazla 1000 tl uzun süre sıkıntı çıkarmayacak ilerde yapacağım sistem upgrade'lerine yetecek bir psu arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Taiwan malı kapasitör yerine japon malını tercih ederim

Tek geçerim şu psuyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhabalar şu an ki kullandığım psu mâlesef yandı ve artık kullanılamaz o yüzden yeni bir psu'ya ihtiyacım var bütçem en fazla 1000 TL uzun süre sıkıntı çıkarmayacak ilerde yapacağım sistem upgrade'lerine yetecek bir psu arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kanka kesinlikle Cougar Al

Yanlış Bilgilendirme
S
Frisby ile ortak psu yapıyorlarmış diye duydum
Saçma saçma konuşma be kim diyor onu? Cougar Bu piyasada ki en iyi PSU markalarındandır

Cougar kendi başına bir marka bunu ülkede satan frisby sadece

Zaten yorumlarına bakarsan herkesin 5 yıldız verdiğini görürsün, ek olarak Kendini PSU Sıcaklığına göre ayarlayan smart fanı, Japon Kapasitörü ve +80 plus olmasına rağmen +88 verimliliği var. Malzeme kalitesi vs üst düzeyde

Son düzenleme:
S

Saçma saçma konuşma be kim diyor onu? Cougar Bu piyasada ki en iyi PSU markalarındandır

Zaten yorumlarına bakarsan herkesin 5 yıldız verdiğini görürsün, ek olarak Kendini PSU Sıcaklığına göre ayarlayan smart fanı, Japon Kapasitörü ve +80 plus olmasına rağmen +88 verimliliği var. Malzeme kalitesi vs üst düzeyde
Duydum dedim ben bilmiyorum markayıda ortağınıda. Başka önerebileceğiniz var mı?

S

Hocam nerde gorsem Cougar diyosunuz 🤣

Son düzenleme:
1200 TL'ye VS450 alacağınıza alttakini alın.

Gold olması bir avantaj

Evet, biliyorum.
PSU tercih ederken sadece yazılana veya markaya bakmamak gerekir. İçerisinde barınan komponentleri ve genel kalitesini bilmek gerekir.
High power'in çoğu psusu taiwan malı komponent kullanıyor. Bu model hariç bu model 105 dereceye dayanıklı Japon komponent. Cougar tüm psularında japon komponent kullanıyor. ayrıca malzeme kalitesi de gerçekten üst düzey.

High power'in çoğu psusu taiwan malı komponent kullanıyor. Bu model hariç bu model 105 dereceye dayanıklı Japon komponent. Cougar tüm psularında japon komponent kullanıyor. ayrıca malzeme kalitesi de gerçekten üst düzey.
Evet, biliyorum. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri