Parasından dolayı yoksa şuan ben de Thermaltake kullanıyorum.Parasından dolayı mı thermaltake almam dediniz? Yoksa kalitesiz olduğundan mı?
Attığınız sharkon gold sertifikalıda bir sıkıntı yaşar mıyım?1200 TL'ye gold sertifikalı var o yüzden
Birde az önce sormak istediğim şuydu bu kabloyu taktığımda yandı ya onu çıkarıp yenisini taktığımda yine yanma durumları olur mu taktığımda bir öncekinden etkilenme durumu olur mu?Attığınız sharkon gold sertifikalıda bir sıkıntı yaşar mıyım?
Ya hocam niye yansın siz niye her psunun yandığını düşünüyorsunuz bu psuların tümünde birsürü koruma zaten varAttığınız sharkon gold sertifikalıda bir sıkıntı yaşar mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde az önce sormak istediğim şuydu bu kabloyu taktığımda yandı ya onu çıkarıp yenisini taktığımda yine yanma durumları olur mu taktığımda bir öncekinden etkilenme durumu olur mu?
Bunu alın demiştim.. Başka PSU aramanıza gerek yok.1200 TL'ye VS 450 alacağınıza alttakini alın.
![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.312,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende paranoyaklık var biraz böyle durum olduğunda çok temikinli davranıyorum attığınız sharkoon gold modeli güzel gibi hem modüler hem 650w hemde gold sertifikalı sadece markasından dolayı bir şüphem var ama ondada sıkıntı olmaz derseniz onu alıyım o zaman. Ha onda akım koruması gibi korumalar var mı özelliklerinde gözükmüyor?Ya hocam niye yansın siz niye her psunun yandığını düşünüyorsunuz bu psuların tümünde birsürü koruma zaten var![]()
Bu nasıldır?Bunu alın demiştim.. Başka PSU aramanıza gerek yok.