.

çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ramin 2x16 mı olduguna ve ekran karti kac w olduguna nasıl bakabilirim
HP sitesi üzerinden bakabilirsin fakat W bilgisi yok diye biliyorum. Ben 90W diye hatırlıyorum pek emin değilim.

bu bilgisayar bu fiyata normal mi satıcı güvenilir midir bi bilginiz var mı yardımcı olur musunuz
Hocam bende aldım victus ama bu değil 3050ti lı, yani güzel laptop hava girişi ve çıkışı güzel ısınıyor mu dersen illiaki :D tabi monsterla felan kapıştıramazsın

hem ekranı küçük hem klavye de rgb yok tercih meselesi ben almazdım
RGB çok önemli bir etken değil, SRGB değeri olarak düşük kalıyor cihaz. Servis zaten allaha emanet kasayı açsanız garanti dışı kalıyor cihaz. Hem de o modelde Tek kanal RAM olduğunu hatırlıyorum. O da performans düşüşü yaratacak.

RGB çok önemli bir etken değil, SRGB değeri olarak düşük kalıyor cihaz. Servis zaten allaha emanet kasayı açsanız garanti dışı kalıyor cihaz. Hem de o modelde Tek kanal RAM olduğunu hatırlıyorum. O da performans düşüşü yaratacak.
evet ram tek kanal victus ta ki tek kanal mı acaba

Hocam bende aldım victus ama bu değil 3050ti lı, yani güzel laptop hava girişi ve çıkışı güzel ısınıyor mu dersen illiaki :D tabi monsterla felan kapıştıramazsın
monster abra serisi kadar ısınıyor mu yani

Victus çift kanal olması gerekiyor ama bir bakayım.

klavye de rgb etken bence özellikle karanlık ortamlarda klavyeyi görmeyi kolaylaştırıyor ama dediğiniz gibi garanti de problem varsa tercih edilmeyebilir.

tabii ki hayır pc güzel ultrada açmazsan herşeyi ısınmaz

bende monster var bu arada abra 17.2 diğer laptoplar ne kadar ısınıyor bilmiyorum ama aşırı bir ısınması yok biosu güncel değil ve 1 yıldır kullanıyorum bu aralar tek sıkıntım çok fazla fan açması onuda aradım sordum garantiye gönderdin bakalım dediler teslim de 10 günde oluyormuş.

Clevo kasalar ısınıyor, Tongfang kasalar ısınmıyor. Kullandığım cihaz TongFang kasa ve gayet iyi.

ısınmıyor değil bu arada kesinlikle ısınıyor ama aşırı aşıırı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,751
Üyeler
190,799
Son üye
alper1925
Geri