MertMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,058
90w ekran kartı iksiinde deçok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ramin 2x16 mı olduguna ve ekran karti kac w olduguna nasıl bakabilirim
90w ekran kartı iksiinde deçok teşekkürler
HP sitesi üzerinden bakabilirsin fakat W bilgisi yok diye biliyorum. Ben 90W diye hatırlıyorum pek emin değilim.çok teşekkürler
Hocam bende aldım victus ama bu değil 3050ti lı, yani güzel laptop hava girişi ve çıkışı güzel ısınıyor mu dersen illiakibu bilgisayar bu fiyata normal mi satıcı güvenilir midir bi bilginiz var mı yardımcı olur musunuz![]()
HP Victus 68p35ea Ryzen5 5600h 16gb Ram 512gb Ssd Rtx 3060 16.1" Fhd Ips 144hz W11 Oyuncu Notebook Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP Victus 68p35ea Ryzen5 5600h 16gb Ram 512gb Ssd Rtx 3060 16.1" Fhd Ips 144hz W11 Oyuncu Notebook yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
RGB çok önemli bir etken değil, SRGB değeri olarak düşük kalıyor cihaz. Servis zaten allaha emanet kasayı açsanız garanti dışı kalıyor cihaz. Hem de o modelde Tek kanal RAM olduğunu hatırlıyorum. O da performans düşüşü yaratacak.hem ekranı küçük hem klavye de rgb yok tercih meselesi ben almazdım
evet ram tek kanal victus ta ki tek kanal mı acabaRGB çok önemli bir etken değil, SRGB değeri olarak düşük kalıyor cihaz. Servis zaten allaha emanet kasayı açsanız garanti dışı kalıyor cihaz. Hem de o modelde Tek kanal RAM olduğunu hatırlıyorum. O da performans düşüşü yaratacak.
monster abra serisi kadar ısınıyor mu yaniHocam bende aldım victus ama bu değil 3050ti lı, yani güzel laptop hava girişi ve çıkışı güzel ısınıyor mu dersen illiakitabi monsterla felan kapıştıramazsın
Victus çift kanal olması gerekiyor ama bir bakayım.evet ram tek kanal victus ta ki tek kanal mı acaba
monster abra serisi kadar ısınıyor mu yani
Sırf klavye RGB diye servis, Tek kanal RAM ve Renk gamutundan vazgeçmem ben olsam.klavye de rgb etken bence özellikle karanlık ortamlarda klavyeyi görmeyi kolaylaştırıyor ama dediğiniz gibi garanti de problem varsa tercih edilmeyebilir.
tabii ki hayır pc güzel ultrada açmazsan herşeyi ısınmazevet ram tek kanal victus ta ki tek kanal mı acaba
monster abra serisi kadar ısınıyor mu yani
benim attığım linktekiyle aynı model dimi bir de yani victuslar monster dan daha mı çok ısınıyor bunu sormak istemiştim@yesilperi 16 GB DDR4-3200 MHz RAM (2 x 8 GB)
Victus by HP Laptop 16-e0067nt | HP® Türkiye
www.hp.com
Sırf klavye RGB diye servis, Tek kanal RAM ve Renk gamutundan vazgeçmem ben olsam.