Belli bir seviyeden sonra çok fark etmiyor. Yani 60dan 144e ile 144den 200e geçiş çok farklı olur.sen birde 60 dan 280 e felan geçenleri düşün
Monitör ile fpsin alakası yok. (Sabitlersen durum değişir)Benimki 30 hz felan bende geçmeyi düşünüyorum sistemim termal macun tanımıyor ama mükemmel ne kadar eski ve çöp olsa bile yüksek fps alır monitör iyi olsa.
hayırlı olsun hocaASUS VP249QGR aldım. O kadar muhteşem iyi güzel harika ki, sanki artık kasmadan görüyorum ekranı 60hz'de kasıyo gibi oluyo böyle aşırı güzel bişey imkanı olan 144hz'e kesin geçsin bence.
Monitör hzsi neye yarıyor la ozaman söylesene merak ettim ben fps diye biliyordum (hiç araştırmadım)Belli bir seviyeden sonra çok fark etmiyor. Yani 60dan 144e ile 144den 200e geçiş çok farklı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör ile fpsin alakası yok. (Sabitlersen durum değişir)
Bu benim.sen birde 60 dan 280 e felan geçenleri düşün
Ekrandaki piksellerin tazelenme hızı artar hz arttıkça. Yani ekran yağ gibi kayar akıcı olur. Fps ekran kartına bağlıdır. Yani sen (örnek veriyorum) gt1030 ekran kartlı sisteme 38748382882hz monitör bile taksan fpsin artmaz.Monitör hzsi neye yarıyor la ozaman söylesene merak ettim ben fps diye biliyordum (hiç araştırmadım)
Tamam teşekkürler eth'in Allah cezasını..Ekrandaki piksellerin tazelenme hızı artar hz arttıkça. Yani ekran yağ gibi kayar akıcı olur. Fps ekran kartına bağlıdır. Yani sen (örnek veriyorum) gt1030 ekran kartlı sisteme 38748382882hz monitör bile taksan fpsin artmaz.
Bunun için redditkelire sövmen gerwk bi tane dallama eth satın alıyor sonra wth yükselmesini sağlıyor sonra da parayı cebe indiriyor sonra da olan oyunculara oluyorTamam teşekkürler eth'in Allah cezasını..