60K-70K PC TOPLAMA İÇİN YARDIM

Reaksiyon skoru
31
Bütçe
60
GAMEGARAJDA PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT İMKANI VAR AMA SİSTEM PAHALIYA KAÇIYOR GİBİ.
1734604046089.png

Böyle bi sistem toplamak istiyorum ama 6 ay taksiti mümkün olan bir şekilde, yardımlarınızı bekliyorum.

hocam o kadar para veriyosun 1tb ssd de koy ya :D

Sadece ekran karıtnı yüklenip diğer parçalara değer vermemek sisteme zarar verir bence hocam yani bi denge oluşturman lazım gibime geliyor

Banada pahalı geldi hocam. Tamam güzel sistem iyi hoş ama o paraya değer mi bilmiyorum.

Özelleştirdiğin sistemin adı ne

Monitör 2k mı alacaksınız 4k mı?
4k alıp 5 7500f 4080superli sistem toplayabilrsinzi

ekran kartında 6ay vafe farksız taksit imkanı var

Alt parçaların hiç birini seçmedim :D ekran kartı hedefim sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu ramleri falan begenmediğim için toplamada daha iyi parça seçimleri için yardım edilirse sevinirim
Öyle olmaz, bu bütçe de hiç gerek yok hazır sisteme felan. Rahat rahat tek tek toplanması gerek bence. Parçaların kalitesi de premium olur.

Ben aşağıdaki gibi ozellestirip sipariş verdim. İlla 4080 alacam demiyorsan değerlendirebilirsin bence
Screenshot_2024-12-19-14-14-06-210_com.android.chrome.png

Öyle olmaz, bu bütçe de hiç gerek yok hazır sisteme felan. Rahat rahat tek tek toplanması gerek bence. Parçaların kalitesi de premium olur.
bende öyle düşünüyorum ama peşin fiyatına 6 taksit yapan yerlerden almama gerekiyor

Ben aşağıdaki gibi ozellestirip sipariş verdim. İlla 4080 alacam demiyorsan değerlendirebilirsin bence
Alıntıyı görüntüle
rami 32 lik falan yapınca ortalma 70 bine geliyor doğrumudur.

Monitör 2k mı alacaksınız 4k mı?
4k alıp 5 7500f 4080superli sistem toplayabilrsinzi

ekran kartında 6ay vafe farksız taksit imkanı var
2k aldım.

Yardımlarınızı beklıyorum

Derin bi araştırma yapmam lazım 6 ay taksit için. Hangi kredi kartınız var ? Şuan da yapamam araştırma da gece saatlerinde yapabilirim ancak.

bende öyle düşünüyorum ama peşin fiyatına 6 taksit yapan yerlerden almama gerekiyor

rami 32 lik falan yapınca ortalma 70 bine geliyor doğrumudur.

2k aldım.

Yardımlarınızı beklıyorum
öylesine topladım böyle topliyabilirsin fakat taksit falan yaparsın bilmiyorum biraz araştırman lazım amd ryzen 7600 fiyatını yanlış yazmışım 6800tl olucak

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11 KB · Hit: 35
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,688
Üyeler
188,148
Son üye