Neler Yeni

60K Bütçeyle F/P 4070 Sistem Önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hamit Demir
Ne yaptım ettim. Bütçeyi Maksimum 60K yapabildim(2,3k sapma olursa sorun olmaz). Bütün ekipmanlara içinde (Monitör klavye vb.). Toplu Sistem veya önerebileceğiniz Kaliteli ve F/P bir 4070 sistem toplarsanız çok güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyatlar yerinde durmuyor biliyorum. O yüzden bilgisayarı şimdi aradan çıkarmak istiyorum. Monitör 27 İnç olsun Klavye Fark etmez ama mebran olursa tadından yenmez. Kulaklık G435 düşünüyorum (farklı bir şey önerebilirsiniz). Mouse ise atack shark X3 pro güzel geliyor öneriniz varsa yine belirtebilirsiniz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mamixblack
60k ya 7800xt li sistem toplayıp 4k monitör alırsın 2 3 k da ekipmana kalır

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,323
İsim
Emir
Taksit mi peşin mi?Ek olarak ekran kartını temiz 2.el almanızı tavsiye ederim.Çok saçma sapan bir fiyat listesi var bu yıl.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,247
İsim
Turuncu Keskin
Kartı 2. El alıp, sistemi sıfır dizebilirsin. Kk ile almayacaksan eğer direkt 2.ele yönel

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hamit Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taksit mi peşin mi?Ek olarak ekran kartını temiz 2.el almanızı tavsiye ederim.Çok saçma sapan bir fiyat listesi var bu yıl.
Taksit. Evet ne yazık ki öyle 5070 in biraz daha düşük olacağını düşünmüştüm ama Yine canım ülkem yine hayallerimi mahvetti.
Kartı 2. El alıp, sistemi sıfır dizebilirsin. Kk ile almayacaksan eğer direkt 2.ele yönel
2. El e bulaşmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

60k ya 7800xt li sistem toplayıp 4k monitör alırsın 2 3 k da ekipmana kalır
4 k gereksiz zaten ekran kartı 2K

Top Bottom