Neler Yeni

60K civarı bütçe ile sistem kurmak istiyorum.Çok anlamıyorum yardım PLS!!

orhans27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan
Bütçe
60.000
Ekran görüntüsü 2024-11-24 131306.png

Mecburen bu platform üzerinden almak zorundayım çünkü kartıma 12 ay sıfır faiz taksit yapıyor. Anakart,Ekran Kartı marka olarak güvenilir bi marka olsun istedim. Seçtiğim ürünler bu Ram'in mhz değerine,SSD'nin Okuma yazma hızlarının yüksek olmasına dikkat ettim. Kasayı bulunduğum yerde parçaları birleştireceğim yerden alacağım. Her türlü fikir ve önerilerinize açığım dostlar.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Emirhan
Alıntıyı görüntüle
Mecburen bu platform üzerinden almak zorundayım çünkü kartıma 12 ay sıfır faiz taksit yapıyor. Anakart,Ekran Kartı marka olarak güvenilir bi marka olsun istedim. Seçtiğim ürünler bu Ram'in mhz değerine,SSD'nin Okuma yazma hızlarının yüksek olmasına dikkat ettim. Kasayı bulunduğum yerde parçaları birleştireceğim yerden alacağım. Her türlü fikir ve önerilerinize açığım dostlar.
soğutucuyu önermem işlemci ne amaç ile kullanılacak ve anakart olarakta bunu öneririm amazonda satılıyor taksit seçenekleri olarak sorun yaşamazsın son olarakta ekran kartına gereksiz çok para bayılıyorsun hocam

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emirhan Özkan
akakçeden atsak taksit yapan sitelerden siz alsanız olurmu?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Emirhan
ekran kartı olarakta buna bakabilirsin amazon da var hepsiburda da var ama satıcısı ne kadar güvenilir bilmiyorum

orhans27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu gibi markası bilinmedik ekran kartlarına pek güvenemiyorum hocam çok para bağlıyoruz sonucta. Oyüzden MSİ veya Asus bakmak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

akakçeden atsak taksit yapan sitelerden siz alsanız olurmu?
hocam kredi kartım sadece bu platformda faizsiz 12 taksit yapıyor.

soğutucuyu önermem işlemci ne amaç ile kullanılacak ve anakart olarakta bunu öneririm amazonda satılıyor taksit seçenekleri olarak sorun yaşamazsın son olarakta ekran kartına gereksiz çok para bayılıyorsun hocam

sadece oyun oynayacağım hocam.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Emirhan
Bu gibi markası bilinmedik ekran kartlarına pek güvenemiyorum hocam çok para bağlıyoruz sonucta. Oyüzden MSİ veya Asus bakmak istedim

hocam kredi kartım sadece bu platformda faizsiz 12 taksit yapıyor.

sadece oyun oynayacağım hocam.
inno3d twin x2 modeli çok iyidir hocam gidip de asus veya msi gibi markalara gereksiz o kadar çok para bayılmaya gerek yok siz bilmiyorsunuz diye bilinmedik olmaz veya kötü olmaz sonuçta bir çok insan bu tarz markaları kullanıyorlar ve amaç sadece oyun ise 7500f 7800x3d ve 9800x3d arasına bakmanızı tavsiye etmem 4070 süper ile de 7800x3d ve 9800x3d çok overkill kalacağı için en ideali ve uygunu 7500f olacaktır taksitli alacağınız içinde çokta bir şey diyemiyorum

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
o kadarda iyi falan değildir onu bir belirteyim. vu kart şakasız 280w güç çekiyor. 2 fanlı ince soğutmsa yspıdı yüzünden referans kartın performanmsını dahi zor verecektir. örnğin bendeki igame kart galax inno3d gibi markaların bu tarz 2 fanlı 3 fanlı modellerinden %5 falan daha iyi.
bu arada %5 boru değil sen 280 fps alıyorsan ben 290 295 alıyorum sonra kartım sorunlu mu diye düşünüp durursunuz. tabii bir üst moıdelin en giriş seviyesi kartını alabilecek parayıda gidip bir alt model kartın en top modelinide almak saçma olur. fiyat performans dengesini korumak lazım bende asus kart kullandım ver garantilik bir işim oldu şunu net olarak söylerim ki türkiyede servis ve garanti koşullarında bir kanun, yönetmelik çıkmadığı sürece her satıcı ve her marka sizi kolaylıkla mağdur eder uyanık olup ona göre hareket etmezseniz bu böyle

inno3d twin x2 modeli çok iyidir hocam gidip de asus veya msi gibi markalara gereksiz o kadar çok para bayılmaya gerek yok siz bilmiyorsunuz diye bilinmedik olmaz veya kötü olmaz sonuçta bir çok insan bu tarz markaları kullanıyorlar ve amaç sadece oyun ise 7500f 7800x3d ve 9800x3d arasına bakmanızı tavsiye etmem 4070 süper ile de 7800x3d ve 9800x3d çok overkill kalacağı için en ideali ve uygunu 7500f olacaktır taksitli alacağınız içinde çokta bir şey diyemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,736
Üyeler
161,124
Son üye
Efess1
Top Bottom