MattJohn
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hocam, teşekkürler.Vatan bilgisayarlarda var hocam gideceğiniz şubeye önceden telefon açıp da sorabilirsiniz
Acer Predator 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Predator 13.Nesil Core i9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Predator 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Predator 13.Nesil Core i9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam izlediğim videodan hoşuma gitti gibi ya, premium bir cihaza benziyoralabiliyorsan kesinlikle doluluk anlamında en iyi model helios 16 dır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu iki cihaz da bana çok güzel geldi ancak eğer bu bütçeye çıkacaksam 4080'li Vector daha iyi olmaz mı? Bilmiyorum yani şu üç cihaz çok hoşuma gitti, Acer Asus ve MSI, hepsi çok premium ancak fiyatları da çok yüksek, böbreği yavaştan hazırlamaya başlayım ben en iyisiİşlemci odaklı ise en önde bu 2 si gelir bence
Şu acer olan hocam diğer hiçbir acer la aynı değil , predator helios neo var mesela o nitro 16 nın kasası , bu direk helios diye geçiyor yani neo ön eki yok
premium cihazı acer ın bu mağaza da incelerseniz üst kalite olduğunu görebilirsiniz
Ancak hem 4080 hem de daha yüksek işlemcili bu fiyat bandında yok
Ya 4070 işlemci yüksek ya da 4080 işlemci bir tık altı
Merakla sonuçlarınızı bekliyoruz
Son düzenleme: