60k rtx 5070 sistem nasıl?

EgeD5937

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
60.000
60.000 bütçem var. Bir sistem toplayacağım. Genelde hikayeli oyun oynuyorum. FPS oyun oynadığım da oluyor fakat hikayeli daha fazla. Yardımcı olursanız sevinirim. RX 9070 XT düşündüm ama bütçeyi biraz aşıyor gibi.O yüzden 5070 düşünüyorum. Fiyata monitör dahil. Fikir belirtirseniz sevinirim.

Niye aşsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya
özelleştirip alabilirsin

monitör hakkında bek bilgim yok ancak
Bunlar iyi gibi.Diğer arkadaşlar daha iyisini önerir belki

Hocam peki tek tek toplasam daha mantikli olur mu

Bir de ktc iyi midir ilk defa duydum da

60.000 bütçem var. Bir sistem toplayacağım. Genelde hikayeli oyun oynuyorum. FPS oyun oynadığım da oluyor fakat hikayeli daha fazla. Yardımcı olursanız sevinirim. RX 9070 XT düşündüm ama bütçeyi biraz aşıyor gibi.O yüzden 5070 düşünüyorum. Fiyata monitör dahil. Fikir belirtirseniz sevinirim.
4k'yı bilemem.fakat 5070 2k'da fazlası ile yeterli için rahat olsun.

Colorful rtx 5070
Asus prime b650m-r
Kingston 32 gb ram
Kioxia 1tb ssd
Ryzen 5 7500f
Thermalright pearless assasin kule tipi
Asus a21 plus kasa
Msi mag 750w kasa
Toplam 52k civarı tutuyor iyi midir hocam

Hocam yanlislik olmus fiyatta o yuzden colorful yerine gainward dusunuyorum ram olarak da patriot viper venom bu sekilde 52 civarinda tutuyor uygun mudur bir de gainward ısinma yapar mi

yok canım niye aşsın bütçeyi 9070xt :D
Niye aşsın

veya
özelleştirip alabilirsin

monitör hakkında bek bilgim yok ancak
Bunlar iyi gibi.Diğer arkadaşlar daha iyisini önerir belki
şu öneri güzel.

Geri