60kya alınabilecek en iyi sistem

Reaksiyon skoru
1
selamlar yayıncı arkadaşıma bir sistem topluyoruz genel olarak her oyunu oynuyor sadece kasa istiyoruz ekstra ekipmanlara gerek yok 60k bütçe var 60kyı biraz geçebilir
Birde ekstra bir durum var bütün ekipmanlar aynı siteden olursa sevinirim arkadaşımın şirketi olduğu için vergi indirimi tarzı bir şey alıyor o yüzden

selamlar yayıncı arkadaşıma bir sistem topluyoruz genel olarak her oyunu oynuyor sadece kasa istiyoruz ekstra ekipmanlara gerek yok 60k bütçe var 60kyı biraz geçebilir
Birde ekstra bir durum var bütün ekipmanlar aynı siteden olursa sevinirim arkadaşımın şirketi olduğu için vergi indirimi tarzı bir şey alıyor o yüzden

Ben bugün bunu aldım chatgpt ve gemini baya yardımcı oluyor bol bol danışın
11871.webp

5070 ti 40k
5070 30k
sistemi pc toplama sihirbazından yapmıyorsun ki
gaming gecesinde çok rahat buna benzer sistem 75 civarına alınabiliyor
mesela ben imzadakini 74e aldım aynı sayılır

Onlara sorduğun için kazıklandin zaten 🤣😂
Daha iyi önerin varsa görmek isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemi pc toplama sihirbazından yapmıyorsun ki
gaming gecesinde çok rahat buna benzer sistem 75 civarına alınabiliyor
mesela ben imzadakini 74e aldım aynı sayılır
Ben montajlamasını yapamam büyük ihtimalle birde indirim stok kovalama işi sıkıntı

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Daha iyi önerin varsa görmek isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben montajlamasını yapamam büyük ihtimalle birde indirim stok kovalama işi sıkıntı
zaten hazır sistem konuşuyoruz

Yapay zekalara sakın güvenip iş yapma. Deli gibi rehber hazırladım o konu ile alakalı. Eğer tek siteden istiyorsa Amazon'u tercih edebilir, gerekli sistemleri bilgisayar gurusu arkadaşlar atabilir. Ama ben her türlü ryzen 7 7800 3dx işlemciyi tercih ederdim. Onun üzerine bir de 9070xt. Taş gibi olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri