Sağolasın hocam lakin farklı modellere yönelmek istiyorum redragondan başka bir öneriniz var mıdır?Bütçeni aşıyor ve % kaç bilmiyorum ama güzel klavye![]()
Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı - Gençer Gaming Oyuncu Ekipmanları
Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada!www.gencergaming.com
Hangi switch istiyorsunuz?500 TL bütçem var ne önerirsiniz?
meraktan soruyorum sebebi nedirSağolasın hocam lakin farklı modellere yönelmek istiyorum redragondan başka bir öneriniz var mıdır?
Mümkünse blue hariç hepsi olurHangi switch istiyorsunuz?
Hocam o modelin görünümünden pek hoşlanmıyorum sanırım logo tasarımından dolayı klavyenin havasını bozduğunu düşünüyorum bu benim düşüncem.meraktan soruyorum sebebi nedir
%65 bu %60 değil ki.Bütçeni aşıyor ve % kaç bilmiyorum ama güzel klavye![]()
Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı - Gençer Gaming Oyuncu Ekipmanları
Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada!www.gencergaming.com
500 TL bütçem var ne önerirsiniz?
Bilmiyorum yazdım zaten%65 bu %60 değil ki.
Bu arada 500 liraya %60 klavye kesinlikle bakmamalısın.Ya hiç %60 klavye almamalısın ya da para biriktirmeni öneririm ben şahsen.