Ne takmalıyım mesela 61.000TL'lik bir sistemde ? İşlemcinin 7800X3D olması şart.hayır çok pahalı o ekran kartı için
güzel sistem fakat PSU'nun kalitesini biliyor musunuz ? ona göre değişiklik yapılabilir.Alıntıyı görüntüle
Şöyle yaptım sistemi sizce alınır mı ? Max bütçe 65 civarı.
güzel sistem de jombo hocamın dediği gibi PSU önemli markası nedirAlıntıyı görüntüle
Bence alınabilir , ama yerinde olsam soğutucu seçmem , 500 liraya anakart güncellemesi yapardım , 4000 lira ile de harici olarak bitfenix cube v2 alırım.Alıntıyı görüntüle
Tekrar montaj işleriyle hiç uğraşmak istemiyorum hocam direk TAK-ÇALIŞTIR mantığı istiyorum ya bu soğutucuda iş görmez mi sizce ?Bence alınabilir , ama yerinde olsam soğutucu seçmem , 500 liraya anakart güncellemesi yapardım , 4000 lira ile de harici olarak bitfenix cube v2 alırım.
Nasıl öğrenebilirim onu hocam ?güzel sistem de jombo hocamın dediği gibi PSU önemli markası nedir
PSU modelini bulamadım ben mi körum acabaTekrar montaj işleriyle hiç uğraşmak istemiyorum hocam direk TAK-ÇALIŞTIR mantığı istiyorum ya bu soğutucuda iş görmez mi sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl öğrenebilirim onu hocam ?
Thermaltake S250 Beyaz TG 750W 80+
Kasa ismi bu direk.
Tekrar montaj işleriyle hiç uğraşmak istemiyorum hocam direk TAK-ÇALIŞTIR mantığı istiyorum ya bu soğutucuda iş görmez mi sizce ?
Kasa ismi bu direk.
Yerinde olsam uğraşırdım hocam ya , bitfenix cube v2 modeli a13 ile mukayese edeceğim bir soğutucu değil. Fiyatlar aynıyken kaçırmazdım. v1 modeli baya bi talep görmüştü ve uzun süredir stoğu yoktu o kadar diyeyim. tabii ki iş görür ama aynı fiyata daha kaliteli ürün varken çilesi çekilir benceTekrar montaj işleriyle hiç uğraşmak istemiyorum hocam direk TAK-ÇALIŞTIR mantığı istiyorum ya bu soğutucuda iş görmez mi sizce ?
Kasa ismi bu direk.
Thermaltake'in saçma sapan bir PSU koyacağını zannetmiyorum ya.PSU modelini bulamadım ben mi körum acaba
seçebilirsiniz![]()
BitFenix Graph 750W 80+ Bronze Tempered Glass FRGB USB 3.0 Mesh ATX Mid Tower Siyah Kasa | ITOPYA
BitFenix Graph 750W 80+ Bronze Tempered Glass FRGB USB 3.0 Mesh ATX Mid Tower Siyah Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile BFC-GRFB75KKGSK-4F ITOPYA'dawww.itopya.com