Yardım 615 bine 1.4 easy plus egea alınır mı??!!!

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
428
Dostlar bu araba alınır mı. Bütçemiz 650 bandında ağır hasar kayıtlı 100.150 arası diye biliyorum. Km si 31binde 2023 model tutulmuyor dandik araba falan diyorlar bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa çok mutlu olurum

Performans olarak bir şey bekliyorsan öncelikle dizel araçlar gibi sürmemen gerekiyor hocam. Gerçekten yüksek devirler çevirince araç biraz keyif veriyor. Ekspertiz raporuna bakın önemli noktalarında bir şey var mı ona göre karar verirsiniz...

ağırsa alma satarken zorlar az bişeyler daha çıkarak kayıtsız alırsın zaten soruna gelirsek alınır fp araba

Performans olarak bir şey bekliyorsan öncelikle dizel araçlar gibi sürmemen gerekiyor hocam. Gerçekten yüksek devirler çevirince araç biraz keyif veriyor. Ekspertiz raporuna bakın önemli noktalarında bir şey var mı ona göre karar verirsiniz...
Neyine dikkat etmememiz gerek hocam yazarsan sevinirim. Dizel araçlar daha mı hızı kaldırıyor

Neyine dikkat etmememiz gerek hocam yazarsan sevinirim. Dizel araçlar daha mı hızı kaldırıyor
Dizel araçlar daha düşük devirlerde çevirip gidebilirsiniz. Az araştırırsanız Benzinli egealarda genelde 6000 devirde gazlıyorlar.

Aracı alırken airbag ve şasi gibi noktalarda işlem var mı bakın.

Geri