furkangorur
80+ Silver
Dahası
240mm sıvı soğutmanın amacı performans değilki, görünüş.Yâni o paraya aldığı bir kule tipi soğutucu da muhtemelen o civarlarda tutardı gibi geldi bana.
Hepsi bir değil.240mm sıvı soğutmanın amacı performans değilki, görünüş.
Çoğunluğu öyleHepsi bir değil.
Buna kesinlikle katılmıyorum. Kendi kullandığım sistemimde stok fanla çok ısınan bir işlemci olan ryzen 5 5600 var. MSI'ın sıvı sığutmasıyla 240'lık masaüstünde 33 derece oyunlarda hangi oyun olursa olsun 43 ile 47 arasında geziyor.240mm sıvı soğutmanın amacı performans değilki, görünüş.
Temel amacı görünüş olmayan adam gider kule tipi alır niye 240mm alsınki?Buna kesinlikle katılmıyorum. Kendi kullandığım sistemimde stok fanla çok ısınan bir işlemci olan ryzen 5 5600 var. MSI'ın sıvı sığutmasıyla 240'lık masaüstünde 33 derece oyunlarda hangi oyun olursa olsun 43 ile 47 arasında geziyor.
kule tipi görünüşünü beğenmeyen için baya iyi alternatif.Yâni o paraya aldığı bir kule tipi soğutucu da muhtemelen o civarlarda tutardı gibi geldi bana.
Sessizlik daha iyi performans bunların dışında görünüm kişiden kişiye göre değişir fiyat bandına göre yüksek fiyatlı çok güzel soğutan ayrıca çokta iyi görünen kule tipi soğutucular var yanlış anlama senin aldığın ürün 600 lira bandında olmasına rağmen gene iyi soğutmuş ama insanlar sadece görünüşe göre mi alıyor ondan emin olamadım ben o yüzden almadım çünkü.Temel amacı görünüş olmayan adam gider kule tipi alır niye 240mm alsınki?
Dediklerine göre kule tipi soğutucu daha önde. Sessizlik, uzun ömür ve daha iyi performans (Düzgün bir kule tipi soğutucu çoğu 240mm sıvı soğutucudan daha iyi performans verir, ayrıca daha sessiz ve daha uzun ömürlüdür bide daha ucuz)Sessizlik, uzun ömür, daha iyi performans bunların dışında görünüm kişiden kişiye göre değişir fiyat bandına göre yüksek fiyatlı çok güzel soğutan ayrıca çokta iyi görünen kule tipi soğutucular var yanlış anlama senin aldığın ürün 600 lira bandında olmasına rağmen gene iyi soğutmuş ama insanlar sadece görünüşe göre mi alıyor ondan emin olamadım ben o yüzden almadım çünkü.
Link: TEMU
Ürünü sipariş eden bir kull
marka model söylermisin araştrayimLink: TEMU
Ürünü sipariş eden bir kullanıcının yorumu;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle