❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥64 GB USB BELLEK🔥🔥🔥99TL🔥KARGO BEDAVA

Bir tık da olsa daha iyiyse iadeye gerek yok. 65 lira para değil zaten. Biraz daha hızlıysa, İtopyadakinden daha iyiyse dursun o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Flash belleğe 3-5 mb lik pdf dosyalar ve win10 kurmak dısına bır sey kullanmıyorum, bendekını kaybettım ara sıra lazım oluyor dıye linkini attığım Sandiski siparis etmistim sabah. Yani her ne kadar kullanmıyor olsam da kullanasım gerekır 30-40 gb dosya ıcın 1 saat beklemek ıstemem sahsen.
bi tık mı :ROFLMAO: :ROFLMAO:
konudaki 10mb yazarken
arkadaşın aldığı 50mb yazıyor
5 MİSLİ HIZ SENİN KAFADA Bİ TIKSA :ROFLMAO::ROFLMAO:

Bir tık da olsa daha iyiyse iadeye gerek yok. 65 lira para değil zaten. Biraz daha hızlıysa, İtopyadakinden daha iyiyse dursun o zaman.

Flash belleğe 3-5 mb lik pdf dosyalar ve win10 kurmak dısına bır sey kullanmıyorum, bendekını kaybettım ara sıra lazım oluyor dıye linkini attığım Sandiski siparis etmistim sabah. Yani her ne kadar kullanmıyor olsam da kullanasım gerekır 30-40 gb dosya ıcın 1 saat beklemek ıstemem sahsen.
Senin aldığın daha iyi, yorumlarında 60 MB/s ile başlayıp ısındıkça 25 MB/s'ye düşüyor demişler, Kingston direkt 10 MB/s diyor testte.

Alan benim hocam zaten :D Bilmediğimden soruyorum işte iyiyse tamam iptal etmem kalsın sağ olun 😅
HEE tamam tamam :D
Bende var aldığın çok memnunum mazemesi kaliteli hızı da 100 lerde başlayıp 50 lere düşüyor

Pc alırken kargo ücreti alan itopya kargoyu nasıl ücretsiz yapmış o daha ilginç

Bitti herhâlde ?

kargo bedava olmasına şaşırdım çok kaliteli bir ürün olmadığını biliyoruz ama sonuçta 64 gb depolama birimi varsın yavaş olsun bir köşede dursun.
Bir tane çektim fiyat bedavadan 90TL cik pahalı.

Bitti herhâlde ?
Sonuncuyu sanırım şimdi ben sipariş ettim

Galiba sonuncuyu aldım telde sepetteydi pc den alcaktım orda 230 tl oldu yazıyodu tele girdim ödeme aşamasında olduğum için 90 tl ye aldım :D

Neyse sağlık olsun.

Hele şükür aldım.

Son düzenleme:
Geri