64 k pc alınır mı tavsiye edermisiniz

Hepsini gaming genden almak zorunda mısınız? Ekran kartı 10bin daha pahalı, işlemci 3bin, Ram çok saçma pahalı en az 5-6bin, çok daha uyguna toplanabilir bence.
Linkleri örnek olsun diye koyduysanız ayrı tabii ki.

Hepsini gaming genden almak zorunda mısınız? Ekran kartı 10bin daha pahalı, işlemci 3bin, Ram çok saçma pahalı en az 5-6bin, çok daha uyguna toplanabilir bence.
Linkleri örnek olsun diye koyduysanız ayrı tabii ki.
Linkler örnek hocam hepsi tek tek alınsa 85k fiyat tutuyor ama eklediklerimin hepsi 64k hazır sistem

O ram fiyatı ne öyle 🤣 geçen aya kadar kusuratiyla alıyorduk. 2. Elden 5k civarına dolu hala

nerden 64k cıkıyor bu sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerden 64k cıkıyor bu sistem
Sistem hazır sistem hocam sadece kasayı bitfenix olarak değiştirdim

Ürünün linki

Ekler

• 1000111606.webp
    1000111606.webp
    203.8 KB · Hit: 14

Ürünün linki
kanka şuanda hazır sıstem asla alınmaz 1 ay önce alsaydın alırdın ben 2 aydır para biriktiriyorum 9070 xt li alcaktım senin gibi 2 ay önce 33 kydı şimdi 42 k olmuş ama sadece bu tarz hazır sistem sitelerinde böyle şimdi sistem toplama kararı aldım bana güven sakın tavsiye sistem alma en az 10 k zarara giriyosun

kanka şuanda hazır sıstem asla alınmaz 1 ay önce alsaydın alırdın ben 2 aydır para biriktiriyorum 9070 xt li alcaktım senin gibi 2 ay önce 33 kydı şimdi 42 k olmuş ama sadece bu tarz hazır sistem sitelerinde böyle şimdi sistem toplama kararı aldım bana güven sakın tavsiye sistem alma en az 10 k zarara giriyosun
Hocam toplama için site önerebilirmisin çünkü şuan eklediğim tüm parçalara en yakın kalitede minimum 65 k çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,488
Üyeler
183,844
Son üye
nemesis060
Geri