Neler Yeni

64 OBP ile YKS'de ilk 10 bine girilir mi

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar pandeminin beni etkilemesinden kaynaklı 10. sınıf ortalamam 58.75 11. sınıfın 1. dönemi de zorlandım o da 55.Benim istediğim meslek Uzay Mühendisliği ve bir kaç aklımda meslek var onlarda 10-15K altı sıralama istiyor.Youtube de baktığımda araştırdığımda falan 59 OBP ile 2k sayısal yapan varmış.Ben de sayısalım ve bugünden itibaren sadece derse odaklanacağım.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
E odaklan tamam. Soru ne burda 1.5 senede yaparsın 2k

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar pandeminin beni etkilemesinden kaynaklı 10. sınıf ortalamam 58.75 11. sınıfın 1. dönemi de zorlandım o da 55.Benim istediğim meslek Uzay Mühendisliği ve bir kaç aklımda meslek var onlarda 10-15K altı sıralama istiyor.Youtube de baktığımda araştırdığımda falan 59 OBP ile 2k sayısal yapan varmış.Ben de sayısalım ve bugünden itibaren sadece derse odaklanacağım.
Kırık OBP ile Girilir tabikidie neden olmasın sadece dezavantaj.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Girersin. Ama eğer sayısalda aynı neti yaptıysan birisiyle, tyt'nin ondan 5-10 net daha iyi olması lazım. Ancak öyle.

Jokester

80+ Bronze
kardeşim ben rasyonel adamım 58.75 ortalama yapan bir insanın 2k yapması zaten zor sen üstüne obpden de sorun yaşayacaksın. yapamazsan da moralimi bozmam dersen kas ama şunu unutma trde üniversitenin bir önemi yok.

benim takım liderim 60k alıyordur lise diploması var mı emin değilim. sektör yazılım.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Açık açık söyleyeyim çok zor. Düşündüğün mesleği de gözden geçir.İş bulmak biraz zor.Arkadaşlarımdan biliyorum.Elektrik,bilgisayar gibi bölümleri düşün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalıştıktan sonra hiç bişey zor değildir. Gayet yapılır
Yapamaz 64 OBP çok geri atar.Benim 86 obp vardı.25 binde bile 700 geriye attı. 64 mahveder.Kaldı ki temeli de zayıf belli.Olmaz yani.Sen daha gerçekçi bir hedef bul kendine.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
kardeşim ben rasyonel adamım 58.75 ortalama yapan bir insanın 2k yapması zaten zor sen üstüne obpden de sorun yaşayacaksın. yapamazsan da moralimi bozmam dersen kas ama şunu unutma trde üniversitenin bir önemi yok.

benim takım liderim 60k alıyordur lise diploması var mı emin değilim. sektör yazılım.
2. dönem dersleri anlıyorum güzel bir şekilde.Öncesinde sorunum vardı o yüzden yapamadım 2. dönemin sonlarına doğru artık dersi anlamama sorunum da düzeldi.9. sınıfta 71.89 ortalamam vardı en yüksek ortalamam matematikti.Pandemi kaynaklı kişisel sorunlarımdan dolayı odak problemi yaşadım.

Jokester

80+ Bronze
2. dönem dersleri anlıyorum güzel bir şekilde.Öncesinde sorunum vardı o yüzden yapamadım 2. dönemin sonlarına doğru artık dersi anlamama sorunum da düzeldi.9. sınıfta 71.89 ortalamam vardı en yüksek ortalamam matematikti.Pandemi kaynaklı kişisel sorunlarımdan dolayı odak problemi yaşadım.

kendinde bitiyor iş potansiyelini bulmaya çalış otur düşün yapabilir miyim diye ben yapamam mesela o kadar çok çalışmak vs bana göre değil.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Açık açık söyleyeyim çok zor. Düşündüğün mesleği de gözden geçir.İş bulmak biraz zor.Arkadaşlarımdan biliyorum.Elektrik,bilgisayar gibi bölümleri düşün.

Yapamaz 64 OBP çok geri atar.Benim 86 obp vardı.25 binde bile 700 geriye attı. 64 mahveder.Kaldı ki temeli de zayıf belli.Olmaz yani.Sen daha gerçekçi bir hedef bul kendine.
25kda 700 geriye atmış istediği bölüm 10 15k arası. Gerçekten düzgün bi çalışmayla 7 8k yapsa istediği bölüme girer gibi

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz

Dostum temelim zayıf kalabilir ama açıkladığım gibi 9'da matematikte ortalamam çok iyiydi herkese bakışla.Ve istediğim mesleklerden iş bulunuyor.Araştırdığıma göre iyi bir sıralama yaparsam 5K anca atarmış.Baya insan var çok düşük OBP ile tıp kazanan derece yapan.Ve bu OBP onları 10-20K geriye atmamış.

25kda 700 geriye atmış istediği bölüm 10 15k arası. Gerçekten düzgün bi çalışmayla 7 8k yapsa istediği bölüme girer gibi
İstediğim bölüm aslında 5-10K arası hedefim 2K yapmak.Sayısal potansiyelim var bunu kendim de çevremde fark etti.Hocalar bile bana bunu söylüyor.

İstediğim bölüme en son 10.324 ile girmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,564
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom