İnceydi10K'ya girebilmek için 5K'ya girmen lazım.
Aynen öyle yoksa %90 ortada kalırsın.ekstra olarak sana şunu önereyim. mühendislik dallarından ana dal okumak her zaman daha iyidir bizim gibi ülkelerde. makine okursun yüksek lisans da gider uzay mühendisliği yaparsın.
Belkide daha da geriye atar bilemiyorum bende daha girmedim sınavaİyi sayılır çok atmıyormuş
girilmezArkadaşlar pandeminin beni etkilemesinden kaynaklı 10. sınıf ortalamam 58.75 11. sınıfın 1. dönemi de zorlandım o da 55.Benim istediğim meslek Uzay Mühendisliği ve bir kaç aklımda meslek var onlarda 10-15K altı sıralama istiyor.Youtube de baktığımda araştırdığımda falan 59 OBP ile 2k sayısal yapan varmış.Ben de sayısalım ve bugünden itibaren sadece derse odaklanacağım.
e girecegine inanıyorsan neden sordun ? sene sonu girdiğini kanıtla bana 100 lira atayım ben giremezsin diyorum garantiTamam dostum sadece senin demenle girilmez
1.5 yıl var daha sadece derse odaklanacağım.İnsanlar sadece 0'dan başlayarak 1 yılda ilk 1K'ya giriyor.e girecegine inanıyorsan neden sordun ? sene sonu girdiğini kanıtla bana 100 lira atayım ben giremezsin diyorum garanti
o insanlar gercekten sıfır olmuyor1.5 yıl var daha sadece derse odaklanacağım.İnsanlar sadece 0'dan başlayarak 1 yılda ilk 1K'ya giriyor.
kanka umarım beni utandırır 10k yaparsın rakibin değilim beno insanlar gercekten sıfır olmuyor