- Reaksiyon skoru
- 2,421
Plastik gibi duruyor plastik USB bellek ile aram hiç iyi değil.
İlk başta USB kısmını plastik sandım ama içeriğe bakınca değilmiş güzel ürüne benziyor.Plastik gibi duruyor plastik USB bellek ile aram hiç iyi değil.
Adata kalitelidir hocam m2 ssd sini bile kullandımPlastik gibi duruyor plastik USB bellek ile aram hiç iyi değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk başta USB kısmını plastik sandım ama içeriğe bakınca değilmiş güzel ürüne benziyor.
zamanında 68 liraydı almıştım hey gıdı gunler (gecen yaz)
aynısı şuan elimde bence güzel.Plastik gibi duruyor plastik USB bellek ile aram hiç iyi değil.
İlk başta USB kısmını plastik sandım ama içeriğe bakınca değilmiş güzel ürüne benziyor.
Eğer USB almadan önce görsem alırdım 80 TL boş yere girdi bendede Sandisk 64 GB var demir veya çelik olandan.aynısı şuan elimde bence güzel.
3.0 içinde yeterli bence
Hayır plastik fakat bende 2 tane var gayet iyiPlastik gibi duruyor plastik USB bellek ile aram hiç iyi değil.
kupon göremedim hocam nerede acabaAltında Kupon var hepsiburada premium ile 44 TL'ye düşüyor
Alıntıyı görüntüle
Bende var ama 1 tane daha alabilirim 44TL bedava
kupon göremedim hocam nerede acaba
sepete ekledim düşmedi hocam alttaki linki atabilir misin belki linkten girince düşerAlıntıyı görüntüle
bu şekilde görünüyor hocam bende sepete ekleyince belki görünür sizde de