15-20 tane alanlar var o yuzden giremiyorsunuz muhtemelenaga bize de bıraksaydın be. daha siteyi bile açamadık
15-20 tane alanlar var o yuzden giremiyorsunuz muhtemelenaga bize de bıraksaydın be. daha siteyi bile açamadık
Aslında o yazılımlar için o depolama kullanılmamalı ve gerekirse devletler üzerinde yazan değeri sağlamadığı için firmalara ceza vermeli okuma yazma hızından daha önemli buHayır aldığı bellek 62 gbden birazcık fazla olay tamamen windows ile ilgili atılan ssdlerin hepsi üstünde yazdığı değerleri vermiş.
yani 64gb için 6gb kayıp çok geldi bana 2-3 neyse de 6 çokHayır aldığı bellek 62 gbden birazcık fazla olay tamamen windows ile ilgili atılan ssdlerin hepsi üstünde yazdığı değerleri vermiş.
Disklerin bazıları (özellikle taşınabilir diskler) tamamen dolduğunda doğru düzgün çalışmadıkları için 2-3 gb boş kalmasını sağlarlar bu bellekte yakalaşık 1.8 gb gibi bir boş yer var olay tamamen windows ile ilgili attığım tüm mesajları okuyun.Aslında o yazılımlar için o depolama kullanılmamalı ve gerekirse devletler üzerinde yazan değeri sağlamadığı için firmalara ceza vermeli okuma yazma hızından daha önemli bu
6 değil zaten kayıp 2gbden az.yani 64gb için 6gb kayıp çok geldi bana 2-3 neyse de 6 çok
normalde hesapladım 62.1 gb oluyor benim hesapla.yani 64gb için 6gb kayıp çok geldi bana 2-3 neyse de 6 çok
Anlatamıyoruz ki.normalde hesapladım 62.1 gb oluyor benim hesapla.
64 toplamDisklerin bazıları (özellikle taşınabilir diskler) tamamen dolduğunda doğru düzgün çalışmadıkları için 2-3 gb boş kalmasını sağlarlar bu bellekte yakalaşık 1.8 gb gibi bir boş yer var olay tamamen windows ile ilgili attığım tüm mesajları okuyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 değil zaten kayıp 2gbden az.
Çok zekisin kaç kez diyeceğim windows gb değil gib yani gibibytes kullanır 62gib de şu kadar eder64 toplam
58 şuan boş kapasite
64-58=6 gb kayıp işte
yani siz şöyle mi diyorsunuz; 1.9 GB boş kalması gereken bellek miktarı, kalan 62.1 GB'da 57.7 GİB'a eşit.Çok zekisin kaç kez diyeceğim windows gb değil gib yani gibibytes kullanır 62gib de şu kadar eder
62 gigabytes =
57.7419996 gibibytes
yani kayıp 1.9 gb. SSD örnekleri de vardı konunun gerideki sayfalarında tüm bilgiye erişebilirsin.
Aynen bunu diyorum orada yazan gib değerinin karşılığının kaç gb olduğuna bakıp kutuda yazandan çıkarınyani siz şöyle mi diyorsunuz; 1.9 GB boş kalması gereken bellek miktarı, kalan 62.1 GB'da 57.7 GİB'a eşit.