MctCan 80+ Silver Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 2,486 Reaksiyon skoru 952 26 Haziran 2024 #1 Merhaba arkaşlar. Flaşa windows yüklemiştim . İşim bittikten sonra biçimlendirdim fakat düzelmedi . Nasıl düzeltebilirim bilen var mı ?
Merhaba arkaşlar. Flaşa windows yüklemiştim . İşim bittikten sonra biçimlendirdim fakat düzelmedi . Nasıl düzeltebilirim bilen var mı ?
daghanmustafa1 80+ Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 71 Reaksiyon skoru 3 26 Haziran 2024 #2 MctCan yazmış: Merhaba arkaşlar. Flaşa windows yüklemiştim . İşim bittikten sonra biçimlendirdim fakat düzelmedi . Nasıl düzeltebilirim bilen var mı ? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bu bilgisayarım a sağ tıkla yönet de sonra depolama ya gir sonra flaş belleğin bölümlerini sil sonra yeni bşrim oluştur
MctCan yazmış: Merhaba arkaşlar. Flaşa windows yüklemiştim . İşim bittikten sonra biçimlendirdim fakat düzelmedi . Nasıl düzeltebilirim bilen var mı ? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bu bilgisayarım a sağ tıkla yönet de sonra depolama ya gir sonra flaş belleğin bölümlerini sil sonra yeni bşrim oluştur
MctCan 80+ Silver Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 2,486 Reaksiyon skoru 952 26 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 daghanmustafa1 yazmış: Bu bilgisayarım a sağ tıkla yönet de sonra depolama ya gir sonra flaş belleğin bölümlerini sil sonra yeni bşrim oluştur Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim
daghanmustafa1 yazmış: Bu bilgisayarım a sağ tıkla yönet de sonra depolama ya gir sonra flaş belleğin bölümlerini sil sonra yeni bşrim oluştur Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim
daghanmustafa1 80+ Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 71 Reaksiyon skoru 3 27 Haziran 2024 #4 MctCan yazmış: Teşekkür ederim Devamı için tıklayın... Rica ederim