Neler Yeni

🔥İndirim 64GB Kingston Usb 3.2 132₺🔥🔥

JackRyan

80+ Silver
Ürün: https://app.hb.biz/RHEJbr7iy46B

1000106257.jpg

Gif Man

80+ Gold
Bunlar Kötü Ya .

Bunlar Daha Mantıklı Alınacaksa .

USB Bellek Alacaksanız Sandisk'ten Şaşmayın Derim .

Ben O USB'den Buna Geçtim Aşırı Fark Etti .

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet Güngör
Bunlar Kötü Ya .

Bunlar Daha Mantıklı Alınacaksa .

USB Bellek Alacaksanız Sandisk'ten Şaşmayın Derim .

Ben O USB'den Buna Geçtim Aşırı Fark Etti .

alınacaksa da 512 alınmalı ihtiyacınız olmasa bile amazonda iş bankasına 9 taksit imkanıyla hiç bir şey etmiyor ama gelecekte elbette alan ihtiyacınız olacaktır.

Gif Man

80+ Gold
alınacaksa da 512 alınmalı ihtiyacınız olmasa bile amazonda iş bankasına 9 taksit imkanıyla hiç bir şey etmiyor ama gelecekte elbette alan ihtiyacınız olacaktır.
Aslında Mantıklı Olan Şey Taşınabilir Harddisk Ama Ebat Olarak Değerlendiremek Gerekirse 512 GB Flash Bellek Aşırı Gereksiz Kalır .

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
yaw ben bişey merak edıyorum bu flashbellekler ile bir windows bir pc çalıştırmazmıyım ?
Aslında Mantıklı Olan Şey Taşınabilir Harddisk Ama Ebat Olarak Değerlendiremek Gerekirse 512 GB Flash Bellek Aşırı Gereksiz Kalır .
ne bilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ercan Yuztemur
Benim merakım başka arkadaşlar, bu usb bellekleri, saklama olarak yani resim fotoğraf video tarzı saklama dışında ne için kullanıyorsunuz :) hep alasım geliyor ama cloud sistemi aklıma geliyor vazgeçiyorum

Aykut D.

80+ Gold
Sata disk kutusu + ssd = daha az masraf .

Top Bottom