JackRyan
80+ Silver
alınacaksa da 512 alınmalı ihtiyacınız olmasa bile amazonda iş bankasına 9 taksit imkanıyla hiç bir şey etmiyor ama gelecekte elbette alan ihtiyacınız olacaktır.Bunlar Kötü Ya .
Bunlar Daha Mantıklı Alınacaksa .
USB Bellek Alacaksanız Sandisk'ten Şaşmayın Derim .
Ben O USB'den Buna Geçtim Aşırı Fark Etti .
![]()
SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-032G-G46 32 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-032G-G46 32 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-032G-G46 32 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 269,56 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aslında Mantıklı Olan Şey Taşınabilir Harddisk Ama Ebat Olarak Değerlendiremek Gerekirse 512 GB Flash Bellek Aşırı Gereksiz Kalır .alınacaksa da 512 alınmalı ihtiyacınız olmasa bile amazonda iş bankasına 9 taksit imkanıyla hiç bir şey etmiyor ama gelecekte elbette alan ihtiyacınız olacaktır.
Aslında Mantıklı Olan Şey Taşınabilir Harddisk Ama Ebat Olarak Değerlendiremek Gerekirse 512 GB Flash Bellek Aşırı Gereksiz Kalır .
ne bilimalınacaksa da 512 alınmalı ihtiyacınız olmasa bile amazonda iş bankasına 9 taksit imkanıyla hiç bir şey etmiyor ama gelecekte elbette alan ihtiyacınız olacaktır.
Kullanabiliyorsun Diye Biliyorum .yaw ben bişey merak edıyorum bu flashbellekler ile bir windows bir pc çalıştırmazmıyım ?
ne bilim
Hazir linkini atsaydintesekkurler 128 si itopyada 180 TL civarinda alacaklar goz atsin derim
Ne alınır hocam (flash almayacağım)bu arada eski kullanmadığınız hepsiburada hesabı varsa 75 TL kupon veriyo alt limit 76 TL yeni hesaplarda var mı bilmiyorum ama bi deneyin
clear aldım parfüm aldım kolonya aldım benNe alınır hocam (flash almayacağım)