Hangi siteden alıyorsun
gaming gen trHangi siteden alıyorsun
sepet gözükmüyor knk![]()
Sepet - incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi İnce hesap toplasın tornavida ile girme
knk bütçe sıkıntısı yok parçalar kaliteli olsun![]()
Obsidian Elite | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower skadi 240 Lık çak
Çünkü sildimsepet gözükmüyor knk
varrmı knk daha kaliteli parçalarlaÇünkü sildim![]()
beni alıcağım sistem haklında görüsün ne üsütne 2k ekleyip 41080 li alabliyorum ama diğer parçalar köttoplamayi dusundugum kasayi yorumlarmisiniz
https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b650m-gaming-x-ax-1-1-6400-mhz-o-c-ddr5-am5-matx-anakart-p-HBCV00003WSQ3U?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.2.3...forum.donanimarsivi.com
attığım parçalar mı kötü ilk olarak 7600x e 7500f varken o kadar para vermek kesinlikle para israfı ikinci olarak bu hava soğutma ile 50-60 derece çalışan işlemciye 360 mm sıvı soğutma almak para israfı 3 şeçtiğin anakart fiyatına göre şaçmalık 4 ramler rezalet fiyatına göre 3500 e daha iyi çip daha iyi mhz alıyorsun ve 16 gb ram alıyorsun şeçtiğim ram 32 gb aynı şekilde o kasaya 7 k vermekte şaçmalık tamamen kazıklanmak istiyorsan alabilceğin bir sistembeni alıcağım sistem haklında görüsün ne üsütne 2k ekleyip 41080 li alabliyorum ama diğer parçalar köt