Hangi siteden alıyorsun
gaming gen trHangi siteden alıyorsun
sepet gözükmüyor knkSepet - incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi İnce hesap toplasın tornavida ile girme
knk bütçe sıkıntısı yok parçalar kaliteli olsunMesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower skadi 240 Lık çak
Çünkü sildimsepet gözükmüyor knk
varrmı knk daha kaliteli parçalarlaÇünkü sildim
beni alıcağım sistem haklında görüsün ne üsütne 2k ekleyip 41080 li alabliyorum ama diğer parçalar köttoplamayi dusundugum kasayi yorumlarmisiniz
https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b650m-gaming-x-ax-1-1-6400-mhz-o-c-ddr5-am5-matx-anakart-p-HBCV00003WSQ3U?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.2.3...forum.donanimarsivi.com
attığım parçalar mı kötü ilk olarak 7600x e 7500f varken o kadar para vermek kesinlikle para israfı ikinci olarak bu hava soğutma ile 50-60 derece çalışan işlemciye 360 mm sıvı soğutma almak para israfı 3 şeçtiğin anakart fiyatına göre şaçmalık 4 ramler rezalet fiyatına göre 3500 e daha iyi çip daha iyi mhz alıyorsun ve 16 gb ram alıyorsun şeçtiğim ram 32 gb aynı şekilde o kasaya 7 k vermekte şaçmalık tamamen kazıklanmak istiyorsan alabilceğin bir sistembeni alıcağım sistem haklında görüsün ne üsütne 2k ekleyip 41080 li alabliyorum ama diğer parçalar köt