Neler Yeni

65-70K Oyuncu Sistemi

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Konu Bu Başlıktaki Gibi Klavye Mouse Kulaklık Ve Monitör Falan her şey Dahil Olacak Genellikle FPS Oyunları Oynuyorum Konu Troll Değil Gerçek Aynı Zamanda Ablam İç Mimar Olduğu İçin Onun Programlarını Bu PC’de Yapacak.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her şey olur da ekran kartı olmadığı sürece ne olacak?
Birşekilde Bulacağız Hocam Zaten 3-4 Aya Alacağım O Zamana Kadar Az da Olsa Stok Gelir Diye Düşünüyorum En Kötü Sarı Siteden Sıfır Bulursam Alırım

Nachi

80+ Platinum
Birşekilde Bulacağız Hocam Zaten 3-4 Aya Alacağım O Zamana Kadar Az da Olsa Stok Gelir Diye Düşünüyorum En Kötü Sarı Siteden Sıfır Bulursam Alırım
Renk görünüm olarak nasıl istersiniz? Marka seçer misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa psu ssd tercihide önemli belki burdan birisinden tavsiye alsa daha ucuza getirecek sistemi.
Ssdler uçmuş özellikle M2ler 980 pro 1tb 3.600 civarı mı ne olmuş önceden 2tb alınırdı o fiyata. Diskle de artık mining yapılıyor.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Kasa psu ssd tercihide önemli belki burdan birisinden tavsiye alsa daha ucuza getirecek sistemi.
SSD Bana Samsung 1 TB Yeter Ama İç Mimarlığa Kaç TB Lazım Bilen Varsa Aydınlatabilir Mi Çok Yer Kaplıyor Diye Biliyorum İç Mimarlık İşleri Kasa ROG Helious Olacak PSU Yine ROG 1200W Ama Kendi Topladığım Sistemde Sizde Sorayım Dedim Benden İyi Toplayacaklar İllaki Vardır Diye

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Silindi.

Captain Pricee

80+ Bronze
Konu Bu Başlıktaki Gibi Klavye Mouse Kulaklık Ve Monitör Falan her şey Dahil Olacak Genellikle FPS Oyunları Oynuyorum Konu Troll Değil Gerçek Aynı Zamanda Ablam İç Mimar Olduğu İçin Onun Programlarını Bu PC’de Yapacak.
Ekmek bandım helal et

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Renk görünüm olarak nasıl istersiniz? Marka seçer misiniz?

Ssdler uçmuş özellikle M2ler 980 pro 1tb 3.600 civarı mı ne olmuş önceden 2tb alınırdı o fiyata
Renk Beyaz Düşünüyordum Ama Beyaz Monitör Ve Klavye Olmadığı İçin Ss Markasında Vazgeçtim Siyah Olacak Olabildiği Kadar ROG Olsun ROG Olmayan Parçalar Corsair Olsun Klavye Kulaklık Konusunda SteelSeries Olsun Ama Mouse G Pro Superlight Olacak

Ekmek bandım helal et
Helal Olsun o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,837
Üyeler
165,081
Son üye
Solider00