@Rambo_87Konu Bu Başlıktaki Gibi Klavye Mouse Kulaklık Ve Monitör Falan her şey Dahil Olacak Genellikle FPS Oyunları Oynuyorum Konu Troll Değil Gerçek Aynı Zamanda Ablam İç Mimar Olduğu İçin Onun Programlarını Bu PC’de Yapacak.
zaten 70k ya en üst düzey sistemi alırsın, bir şey fark etmezHocam O Almanya’da Ben Türkiye
Şimdiden Hayırlı Olsun KankaKonu Bu Başlıktaki Gibi Klavye Mouse Kulaklık Ve Monitör Falan her şey Dahil Olacak Genellikle FPS Oyunları Oynuyorum Konu Troll Değil Gerçek Aynı Zamanda Ablam İç Mimar Olduğu İçin Onun Programlarını Bu PC’de Yapacak.
Birşekilde Bulacağız Hocam Zaten 3-4 Aya Alacağım O Zamana Kadar Az da Olsa Stok Gelir Diye Düşünüyorum En Kötü Sarı Siteden Sıfır Bulursam Alırımher şey olur da ekran kartı olmadığı sürece ne olacak?
Kasa psu ssd tercihide önemli belki burdan birisinden tavsiye alsa daha ucuza getirecek sistemi.zaten 70k ya en üst düzey sistemi alırsın, bir şey fark etmez
Renk görünüm olarak nasıl istersiniz? Marka seçer misiniz?Birşekilde Bulacağız Hocam Zaten 3-4 Aya Alacağım O Zamana Kadar Az da Olsa Stok Gelir Diye Düşünüyorum En Kötü Sarı Siteden Sıfır Bulursam Alırım
Ssdler uçmuş özellikle M2ler 980 pro 1tb 3.600 civarı mı ne olmuş önceden 2tb alınırdı o fiyata. Diskle de artık mining yapılıyor.Kasa psu ssd tercihide önemli belki burdan birisinden tavsiye alsa daha ucuza getirecek sistemi.
SSD Bana Samsung 1 TB Yeter Ama İç Mimarlığa Kaç TB Lazım Bilen Varsa Aydınlatabilir Mi Çok Yer Kaplıyor Diye Biliyorum İç Mimarlık İşleri Kasa ROG Helious Olacak PSU Yine ROG 1200W Ama Kendi Topladığım Sistemde Sizde Sorayım Dedim Benden İyi Toplayacaklar İllaki Vardır DiyeKasa psu ssd tercihide önemli belki burdan birisinden tavsiye alsa daha ucuza getirecek sistemi.
Ekmek bandım helal etKonu Bu Başlıktaki Gibi Klavye Mouse Kulaklık Ve Monitör Falan her şey Dahil Olacak Genellikle FPS Oyunları Oynuyorum Konu Troll Değil Gerçek Aynı Zamanda Ablam İç Mimar Olduğu İçin Onun Programlarını Bu PC’de Yapacak.
Renk Beyaz Düşünüyordum Ama Beyaz Monitör Ve Klavye Olmadığı İçin Ss Markasında Vazgeçtim Siyah Olacak Olabildiği Kadar ROG Olsun ROG Olmayan Parçalar Corsair Olsun Klavye Kulaklık Konusunda SteelSeries Olsun Ama Mouse G Pro Superlight OlacakRenk görünüm olarak nasıl istersiniz? Marka seçer misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ssdler uçmuş özellikle M2ler 980 pro 1tb 3.600 civarı mı ne olmuş önceden 2tb alınırdı o fiyata
Helal OlsunEkmek bandım helal et