65-70K Oyuncu Sistemi

SSD Bana Samsung 1 TB Yeter Ama İç Mimarlığa Kaç TB Lazım Bilen Varsa Aydınlatabilir Mi Çok Yer Kaplıyor Diye Biliyorum İç Mimarlık İşleri Kasa ROG Helious Olacak PSU Yine ROG 1200W Ama Kendi Topladığım Sistemde Sizde Sorayım Dedim Benden İyi Toplayacaklar İllaki Vardır Diye
4 tb hdd alsın m2ye gerek yok dosyaları depolamak için

Yahu bir şey diyeceğim herkese hocam demeseniz?
Tamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7 Yerine Pro Alsam Sizce Nasıl Olur Birde Zaten Apex 7 Kullanıyorum Memnunum O Yüzden Proyu Düşünüyorum Sizce Pro Kulaklık Olarak Nasıl

Yahu bir şey diyeceğim herkese hocam demeseniz?
''Hocam'' kelimesinin kötü bir kelime olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca burada ki herkes genel olarak bakıldığı zaman hoca oluyor zaten. Hepimiz burada bir şeyler öğreniyoruz. Birinin bilmediğini diğeri biliyordur. Diğerinin bilmediğini biri biliyordur. Okulda neden bütün hocalar birbirine hocam diye hitap ediyor :) Aynı mantık dostum.

Tamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7 Yerine Pro Alsam Sizce Nasıl Olur Birde Zaten Apex 7 Kullanıyorum Memnunum O Yüzden Proyu Düşünüyorum Sizce Pro Kulaklık Olarak Nasıl
apex 7 varsa apex pro almak aşırı gereksiz olur fakat artic pro bazı yerlerde biraz gereksiz pahalı diyenlerde var ama pro daha güçlü görünüşe göre harcicak paranızda var artic pro almanız iyi olur

''Hocam'' kelimesinin kötü bir kelime olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca burada ki herkes genel olarak bakıldığı zaman hoca oluyor zaten. Hepimiz burada bir şeyler öğreniyoruz. Birinin bilmediğini diğeri biliyordur. Diğerinin bilmediğini biri biliyordur. Okulda neden bütün hocalar birbirine hocam diye hitap ediyor :) Aynı mantık dostum.
Benimle Aynı Fikirde Olan Biri, Artık Ölebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,458
Üyeler
197,472
Son üye
Arda Ü.
Geri