Neler Yeni

65-70K Oyuncu Sistemi

Swind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Erdem
Yahu bir şey diyeceğim herkese hocam demeseniz?

AdnanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Adnan

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
SSD Bana Samsung 1 TB Yeter Ama İç Mimarlığa Kaç TB Lazım Bilen Varsa Aydınlatabilir Mi Çok Yer Kaplıyor Diye Biliyorum İç Mimarlık İşleri Kasa ROG Helious Olacak PSU Yine ROG 1200W Ama Kendi Topladığım Sistemde Sizde Sorayım Dedim Benden İyi Toplayacaklar İllaki Vardır Diye
4 tb hdd alsın m2ye gerek yok dosyaları depolamak için

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 Yerine Pro Alsam Sizce Nasıl Olur Birde Zaten Apex 7 Kullanıyorum Memnunum O Yüzden Proyu Düşünüyorum Sizce Pro Kulaklık Olarak Nasıl

HoYeon Jung

80+ Gold
''Hocam'' kelimesinin kötü bir kelime olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca burada ki herkes genel olarak bakıldığı zaman hoca oluyor zaten. Hepimiz burada bir şeyler öğreniyoruz. Birinin bilmediğini diğeri biliyordur. Diğerinin bilmediğini biri biliyordur. Okulda neden bütün hocalar birbirine hocam diye hitap ediyor :) Aynı mantık dostum.

AdnanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Adnan
Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 Yerine Pro Alsam Sizce Nasıl Olur Birde Zaten Apex 7 Kullanıyorum Memnunum O Yüzden Proyu Düşünüyorum Sizce Pro Kulaklık Olarak Nasıl
apex 7 varsa apex pro almak aşırı gereksiz olur fakat artic pro bazı yerlerde biraz gereksiz pahalı diyenlerde var ama pro daha güçlü görünüşe göre harcicak paranızda var artic pro almanız iyi olur

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
''Hocam'' kelimesinin kötü bir kelime olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca burada ki herkes genel olarak bakıldığı zaman hoca oluyor zaten. Hepimiz burada bir şeyler öğreniyoruz. Birinin bilmediğini diğeri biliyordur. Diğerinin bilmediğini biri biliyordur. Okulda neden bütün hocalar birbirine hocam diye hitap ediyor :) Aynı mantık dostum.
Benimle Aynı Fikirde Olan Biri, Artık Ölebilirim.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Top Bottom