Belki İnanırsınız
Bak kardeşim ben olamaz demiyorum, hatta çok fazla hit alan 3090 + 5950x konusu vardı ve bir adaba göre yazılmıştı. Herkes de ona göre yanıt veriyordu.
Belki doğrudur belki gerçekten 70k'ya sistem alacaklardır fakat bunu anlatım şekli ve üyelere yanıt verme biçimi hayal dünyasında olan birini aksettiriyor.
Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş Konuya Daha Fazla Yazmaz İsen Sevinirim
Para adam seçmiyor işte...Bana Bunu Profilinde Erkek Olmasına Rağmen Kadın PP’si Olan Biri Söylüyor. Dediğim Gibi Lütfen Konuya Daha Fazla Mesaj Yazmayın
hocam kasa olarak beyaz isterseniz https://www.vatanbilgisayar.com/cor...mperli-cam-yan-panel-midt-atx-beyaz-kasa.html buna bakabilirsiniz çok bir bilgim yok Naci belki biliyordur arkayada fazladan bir tane fan konur
eğer boş yere 'kıymetli'zamanınızın gitmesini istemiyorsanız cevap verme zahmetine katlanmayın iyi günlerForumda zaten multi hesap açmak mümkün olmayan bir şey ya o yüzden ban yemekten korkmaz.
Ben konunun bana boş yere zaman israf ettirdiğine atıf yaptım yardım edilip edilemeyeceğine değil.
Bak hala zamanım gidiyor...
Tamameğer boş yere 'kıymetli'zamanınızın gitmesini istemiyorsanız cevap verme zahmetine katlanmayın iyi günler
Hocam M1 mi o?Belki İnanırsınız