Cevizli sucuk
80+ Bronze
Abi bir şey soracam eve köpek lazımmı kedide olurum fark etmez
PuhahhahahahahahahKedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş Konuya Daha Fazla Yazmaz İsen Sevinirim
Gördüm Hocam Cevapta Yazdım Gerçekten Bu Sistemde Güzel.https://www.itopya.com/senna-5980x-...tb-m2-ssd-6tb-disk-geforce-rtx-raytracing-pc/ hocam attım ama mesaj yoğunluğundan görmediniz sanırım işlemciyi i9 yaparsanız harika olur yapmasanız da güzel fps oyunları zorlamaz bile bu sistemi ablanızın işleri içinde çok çok yeterli olacaktır ram miktarı ekran kartı işlemci harika zaten depolama konusundada sorun çıkarmaz
sağolun hocam hayırlo olsun şimdidenGördüm Hocam Cevapta Yazdım Gerçekten Bu Sistemde Güzel.
Bana Bunu Profilinde Erkek Olmasına Rağmen Kadın PP’si Olan Biri Söylüyor. Dediğim Gibi Lütfen Konuya Daha Fazla Mesaj YazmayınPuhahhahahahahahah
Ne alaka? Ben alacağın sisteme kötü mü dedim?
Benden sana tavsiye 70k'dan şöyle 200 300 TL ayırabilirsen kitap al oku.
Tabi senin durum 200-300'e düzelecek gibi değil ya neyse!
Ne demeye çalışıyorsun sen?Bana Bunu Profilinde Erkek Olmasına Rağmen Kadın PP’si Olan Biri Söylüyor. Dediğim Gibi Lütfen Konuya Daha Fazla Mesaj Yazmayın
hocam arkadaşımız sistem almak için konu açmış niye baban ne iş yapıyor,paranın fotoğrafını at gibi şeyler yazıyorsunuz kiminin durumu iyidir kiminin kötü arkadaşamızın durumu iyidir hayırlı olsun demek düşer bize de neden bu forumda yüksek meblalara pc alma konusu açılınca böyle Fake TrolL koNU İnaNMIyORum diye yorumlar geliyor durumu iyi olan insanlar var arkadaşımıznda durumu iyi ablası ile ortak kullanmak için bir pc almaya karar vermiş niye böyle davranışlar sergiliyorsunuz?Puhahhahahahahahah
Ne alaka? Ben alacağın sisteme kötü mü dedim?
Benden sana tavsiye 70k'dan şöyle 200 300 TL ayırabilirsen kitap al oku.
Tabi senin durum 200-300'e düzelecek gibi değil ya neyse!
Hocam pardon soğutucu unuttum bi dkBana Bunu Profilinde Erkek Olmasına Rağmen Kadın PP’si Olan Biri Söylüyor. Dediğim Gibi Lütfen Konuya Daha Fazla Mesaj Yazmayın
Hocam Soğutucu Zaten Rog Koyarsın Diye Önermedinizi Sanmıştım BenHocam pardon soğutucu unuttum bi dk
İşin Şakası Bu AradaHocam pardon soğutucu unuttum bi dk
Bak kardeşim ben olamaz demiyorum, hatta çok fazla hit alan 3090 + 5950x konusu vardı ve bir adaba göre yazılmıştı. Herkes de ona göre yanıt veriyordu.hocam arkadaşımız sistem almak için konu açmış niye baban ne iş yapıyor,paranın fotoğrafını at gibi şeyler yazıyorsunuz kiminin durumu iyidir kiminin kötü arkadaşamızın durumu iyidir hayırlı olsun demek düşer bize de neden bu forumda yüksek meblalara pc alma konusu açılınca böyle Fake TrolL koNU İnaNMIyORum diye yorumlar geliyor durumu iyi olan insanlar var arkadaşımıznda durumu iyi ablası ile ortak kullanmak için bir pc almaya karar vermiş niye böyle davranışlar sergiliyorsunuz?
TamamdırAsus ROG RYUJIN 360 RGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG RYUJIN 360 RGB Sıvı Soğutma fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG RYUJIN 360 RGB Sıvı Soğutma özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
2.nesilinin stoğa gelmesini beklerseniz
ROG RYUJIN II 360
ROG Ryujin II 360 all-in-one liquid cooler· Noctua iPPC 2000 PWM radiator fans for optimized airflow and static pressure · 3.5" LCD Display for real-time system stats and personalized logos or animationsrog.asus.com
Corsair
Corsair H150i CW-9060048-WW Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair H150i CW-9060048-WW Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair H150i CW-9060048-WW Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 24.493,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com