65-75K Sistem Önerisi

Uygunsuz davranış
bak meczup varlık adamın ne yazdığına ne aradığına bak. biliyorum o ufak beynin almıyo ama tekrar tekrar oku
Bana bak 12 yaşındaki okuma yazma bilmeyen velet. Hakaret etmeyi kes haddini bil. Yürü git yazdığım şeylere bak. Attığım sisteme bak. 7500X3D var benim sistemimde. Okuma yazma bilen herkes görür zaten. Sen göremiyorsan senin adına üzüldüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim sistemdeki işlemciyle aynı işlemcili ve daha kötü anakartlı sistemi daha pahalıya öneriyorsun hala hakaret etmeye çalışıyorsun. Veledin tekisin.

Bana bak 12 yaşındaki okuma yazma bilmeyen velet. Hakaret etmeyi kes haddini bil. Yürü git yazdığım şeylere bak. Attığım sisteme bak. 7500X3D var benim sistemimde. Okuma yazma bilen herkes görür zaten. Sen göremiyorsan senin adına üzüldüm.
meczup 7500x3d en üst düzey işlemci mi fjdhbgjdbfngjbn garip guraba

meczup 7500x3d en üst düzey işlemci mi fjdhbgjdbfngjbn garip guraba
Lan birader ne yaşıyorsun sen? Senin sistemindeki işlemci ne? Söyle ne?

nvidia'cı olarak 5060ti öneririm
9070XT, 5070'den bile daha iyi gidip 5060 Ti öneriyorsunuz allah için bilmediğiniz konulara yorum yapmayın. Para sizin değil tabi.

Uygunsuz davranış
imza kısmını okuyamıyo bana göremiyosun diyo. 7800x3d kullanıyorum bak imza kısmında yazıyo
Önerdiğin sistemi söylüyorum anlamakta zorluklar yaşayan velet.

Okuduğunu anlayamıyor daha gelmiş burada laf atıyor. 12 yaşındasınız ettiğiniz laflara dikkat edin.

Önerdiğin sistemi söylüyorum anlamakta zorluklar yaşayan velet.
bak meczup. öenrdiğim sistemlerin hepsinde 7500x3d var. anlamadığın nokta hepsi 75k değil. hani orda yükseltme yapabilir ya hani. biraz zorla başarabilirsin. ha adam yok 7500x3d yeter ekran kartı max olsun dersen 9070xt li seçenek de sundum. olması gerektiği gibi

bütçe 85e dayanır mı ona göre 7800x3d 9070xtli bir şeyler öneririm gözünüz kapalı alabileceğiniz türden.

arkadaşların attığı sistemlerin psu belirsiz segotep anca geçici olarak kullanilir.

Beyler sakin olun la kavga ettiginiz meseleye bakin. Oruc kafaya vurdu galiba .dd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,678
Üyeler
189,311
Son üye
Dualix
Geri