65-75K Sistem Önerisi

ManauXq

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar arkadaşım için bilgisayar araştırıyordum, bütçe 65k-75k arası. Genellikle CS, Valo, Fifa gibi çok da ağır olmayan oyunlar oynuyor. İşlemcinin iyi olması önemli bir tık.

Teşekkürler.

Selamlar arkadaşım için bilgisayar araştırıyordum, bütçe 65k-75k arası. Genellikle CS, Valo, Fifa gibi çok da ağır olmayan oyunlar oynuyor. İşlemcinin iyi olması önemli bir tık.

Teşekkürler.
işlemci odaklı istiyosan 9060xt li veya 5060ti lı bi sistemi özelleştirme yaparak işlemci yükseltebilirsin

7500X3D, B650M-R, Vento FSP olarak özelleştirince 74.996TL oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutma olarak da;

7500X3D, B650M-R, Vento FSP olarak özelleştirince 74.996TL oluyor.

Soğutma olarak da;
adam işlemciye abanmak istemiş min. 7800x3d düşündüm veya 9700x

işlemci odaklı istiyosan 9060xt li veya 5060ti lı bi sistemi özelleştirme yaparak işlemci yükseltebilirsin

Teşekkürler.
bunlar direkt olduğu gibi alınabilir ram 32 olsun dersen 5060ti lı sistemi tercih edebilirsin başka yükseltmeye gerek olmayan sistemler

500 Hz monitör falan almayacaksa gereksiz. İşlemciyi ileride satıp bir üstünü alır zaten. Sırf bunun için 9070XT'den 9060XT'ye düşmek saçmalık.
işlemciye abanmak zaten hiç mantıklı değil ama isteği doğrultusunda öneride bulundum

bunlar direkt olduğu gibi alınabilir ram 32 olsun dersen 5060ti lı sistemi tercih edebilirsin başka yükseltmeye gerek olmayan sistemler

işlemciye abanmak zaten hiç mantıklı değil ama isteği doğrultusunda öneride bulundum
Ya dostum bana yukarıda başka işlemciler söyledin sonra gelip önerdiğim işlemciyle satılan daha kötü sistemler önerdin. Attıklarının hiçbiri alınmaz. Hepsinin PSU çöp. Ekran kartları 9070XT'den daha kötü.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ya dostum bana yukarıda başka işlemciler söyledin sonra gelip önerdiğim işlemciyle satılan daha kötü sistemler önerdin. Attıklarının hiçbiri alınmaz. Hepsinin PSU çöp. Ekran kartları 9070XT'den daha kötü.
ne anlatıyon aw boş yapma 9070xt li sistem de attım ki gitmiş vento kasa atmışsın segotep benim attığım sence vento daha mı iyi. 65-75 aralığında bi bütçe verilmiş baz fiyatla max fiyat aralığında seçenekleri öenrdim bende

vento kasa atmışsın segotep benim attığım sence vento daha mı iyi.
Vento değil o kasanın PSU'su FSP. Önce öğren sonra gel. Vento tabi ki daha iyi. Yıllardır önerilir sistemlerde de kullanılır. İçinde de FSP PSU var. Önerdiğim sistem hem daha ucuz hem anakartı daha iyi. Küfür edeceksen adam ol haddini bil. Veletlik yapma burada.

Vento değil o kasanın PSU'su FSP. Önce öğren sonra gel. Vento tabi ki daha iyi. Yıllardır önerilir sistemlerde de kullanılır. İçinde de Vento PSU var. Önerdiğim sistem hem daha ucuz hem anakartı daha iyi. Küfür edeceksen adam ol haddini bil. Veletlik yapma burada.
küfür mü ettim ne yaşıyon sen da. ayrıca vento daha iyi falan değil. nerde ucuz yollu hazır sistem var orda vento var. çöp değil ama segotep diyorum vento kim orda. mantıklı olanı yaptım adama bütçesi dahilinde seçenekler sundum tek seçenek atmak yerine

Beyler bana da lazim bu bütçeye düzgün bi seyler varsa çok iyi olur

küfür mü ettim ne yaşıyon sen da. ayrıca vento daha iyi falan değil. nerde ucuz yollu hazır sistem var orda vento var. çöp değil ama segotep diyorum vento kim orda. mantıklı olanı yaptım adama bütçesi dahilinde seçenekler sundum tek seçenek atmak yerine
PSU modeli FSP diyorum hala Vento diyorsun. Birader attığın sistem hem daha pahalı hem anakartı daha kötü. Neyi savunuyorsun sırf haklı çıkmak için. 4 tane sistem attın 75 bin bütçesi olan adam 5060 Ti, 5070 falan atıyorsun.

ne anlatıyon aw boş yapma
Bir forumda şu cümleyi kuran bir varlıktan bir beklentim yok zaten. Konu sahibi kazıklanmasın diye konuşuyorum yoksa senin bir şey anlayabileceğini sanmam.

@Trifact hocam görürse bakar söyler hangisi daha iyi diye zaten.

Genellikle CS, Valo, Fifa gibi çok da ağır olmayan oyunlar oynuyor. İşlemcinin iyi olması önemli bir tık.
bak meczup varlık adamın ne yazdığına ne aradığına bak. biliyorum o ufak beynin almıyo ama tekrar tekrar oku
PSU modeli FSP diyorum hala Vento diyorsun. Birader attığın sistem hem daha pahalı hem anakartı daha kötü. Neyi savunuyorsun sırf haklı çıkmak için. 4 tane sistem attın 75 bin bütçesi olan adam 5060 Ti, 5070 falan atıyorsun.

Bir forumda şu cümleyi kuran bir varlıktan bir beklentim yok zaten. Konu sahibi kazıklanmasın diye konuşuyorum yoksa senin bir şey anlayabileceğini sanmam.

@Trifact hocam görürse bakar söyler hangisi daha iyi diye zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,754
Üyeler
189,319
Son üye
lldvfirst
Geri