işlemci odaklı istiyosan 9060xt li veya 5060ti lı bi sistemi özelleştirme yaparak işlemci yükseltebilirsinSelamlar arkadaşım için bilgisayar araştırıyordum, bütçe 65k-75k arası. Genellikle CS, Valo, Fifa gibi çok da ağır olmayan oyunlar oynuyor. İşlemcinin iyi olması önemli bir tık.
Teşekkürler.
adam işlemciye abanmak istemiş min. 7800x3d düşündüm veya 9700x7500X3D, B650M-R, Vento FSP olarak özelleştirince 74.996TL oluyor.
![]()
Genesis Blaze | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soğutma olarak da;
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
500 Hz monitör falan almayacaksa gereksiz. İşlemciyi ileride satıp bir üstünü alır zaten. Sırf bunun için 9070XT'den 9060XT'ye düşmek saçmalık.adam işlemciye abanmak istemiş min. 7800x3d düşündüm veya 9700x
işlemci odaklı istiyosan 9060xt li veya 5060ti lı bi sistemi özelleştirme yaparak işlemci yükseltebilirsin
Selamlar arkadaşım için bilgisayar araştırıyordum, bütçe 65k-75k arası. Genellikle CS, Valo, Fifa gibi çok da ağır olmayan oyunlar oynuyor. İşlemcinin iyi olması önemli bir tık.
Teşekkürler.
işlemciye abanmak zaten hiç mantıklı değil ama isteği doğrultusunda öneride bulundum500 Hz monitör falan almayacaksa gereksiz. İşlemciyi ileride satıp bir üstünü alır zaten. Sırf bunun için 9070XT'den 9060XT'ye düşmek saçmalık.
Ya dostum bana yukarıda başka işlemciler söyledin sonra gelip önerdiğim işlemciyle satılan daha kötü sistemler önerdin. Attıklarının hiçbiri alınmaz. Hepsinin PSU çöp. Ekran kartları 9070XT'den daha kötü.![]()
Dracarys | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Obsidian Elite | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Thunder Core | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bunlar direkt olduğu gibi alınabilir ram 32 olsun dersen 5060ti lı sistemi tercih edebilirsin başka yükseltmeye gerek olmayan sistemler![]()
Viper Blaze | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemciye abanmak zaten hiç mantıklı değil ama isteği doğrultusunda öneride bulundum
ne anlatıyon aw boş yapma 9070xt li sistem de attım ki gitmiş vento kasa atmışsın segotep benim attığım sence vento daha mı iyi. 65-75 aralığında bi bütçe verilmiş baz fiyatla max fiyat aralığında seçenekleri öenrdim bendeYa dostum bana yukarıda başka işlemciler söyledin sonra gelip önerdiğim işlemciyle satılan daha kötü sistemler önerdin. Attıklarının hiçbiri alınmaz. Hepsinin PSU çöp. Ekran kartları 9070XT'den daha kötü.
Vento değil o kasanın PSU'su FSP. Önce öğren sonra gel. Vento tabi ki daha iyi. Yıllardır önerilir sistemlerde de kullanılır. İçinde de FSP PSU var. Önerdiğim sistem hem daha ucuz hem anakartı daha iyi. Küfür edeceksen adam ol haddini bil. Veletlik yapma burada.vento kasa atmışsın segotep benim attığım sence vento daha mı iyi.
küfür mü ettim ne yaşıyon sen da. ayrıca vento daha iyi falan değil. nerde ucuz yollu hazır sistem var orda vento var. çöp değil ama segotep diyorum vento kim orda. mantıklı olanı yaptım adama bütçesi dahilinde seçenekler sundum tek seçenek atmak yerineVento değil o kasanın PSU'su FSP. Önce öğren sonra gel. Vento tabi ki daha iyi. Yıllardır önerilir sistemlerde de kullanılır. İçinde de Vento PSU var. Önerdiğim sistem hem daha ucuz hem anakartı daha iyi. Küfür edeceksen adam ol haddini bil. Veletlik yapma burada.
PSU modeli FSP diyorum hala Vento diyorsun. Birader attığın sistem hem daha pahalı hem anakartı daha kötü. Neyi savunuyorsun sırf haklı çıkmak için. 4 tane sistem attın 75 bin bütçesi olan adam 5060 Ti, 5070 falan atıyorsun.küfür mü ettim ne yaşıyon sen da. ayrıca vento daha iyi falan değil. nerde ucuz yollu hazır sistem var orda vento var. çöp değil ama segotep diyorum vento kim orda. mantıklı olanı yaptım adama bütçesi dahilinde seçenekler sundum tek seçenek atmak yerine
Bir forumda şu cümleyi kuran bir varlıktan bir beklentim yok zaten. Konu sahibi kazıklanmasın diye konuşuyorum yoksa senin bir şey anlayabileceğini sanmam.ne anlatıyon aw boş yapma
bak meczup varlık adamın ne yazdığına ne aradığına bak. biliyorum o ufak beynin almıyo ama tekrar tekrar okuGenellikle CS, Valo, Fifa gibi çok da ağır olmayan oyunlar oynuyor. İşlemcinin iyi olması önemli bir tık.
PSU modeli FSP diyorum hala Vento diyorsun. Birader attığın sistem hem daha pahalı hem anakartı daha kötü. Neyi savunuyorsun sırf haklı çıkmak için. 4 tane sistem attın 75 bin bütçesi olan adam 5060 Ti, 5070 falan atıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir forumda şu cümleyi kuran bir varlıktan bir beklentim yok zaten. Konu sahibi kazıklanmasın diye konuşuyorum yoksa senin bir şey anlayabileceğini sanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Trifact hocam görürse bakar söyler hangisi daha iyi diye zaten.