Neler Yeni

65 Bin TL'ye Sistem Tavsiyesi

sabanozsu

80+ Bronze
hocam sakın ha almayın
burda pc işine 10larca saatini harcamış insanlar var
@Kürşat Kütükçü hocam ayarlar size
ama öncelikle ne istediğinizi belirtin
Hocam ben ne istiyorum biliyormusun 65 k monitör dahil 1080 p de her oyunu akıcı açacak 2k-4k isim yok hocam yıllarca beni götürsün yeterli 1080 de her oyunu açsın yüksek grafiklerde veya güzel grafiklerde oynayayım

egecabbar

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ege
Hocam işte bana yol gösterin ben ne yaptığımı bilmiyorum ahahah şoyle bir sistem dizdim 57 k tuttu
Pek iyi değil. 4070 ti ile 2K monitörlü bir sistem toplayabilirsiniz. https://www.gamegaraj.com/urun/kraken-7a/ - https://hizliresim.com/jpgfwn3 Buı sisteme görseldeki özelleştirmeleri yaparsanız 57.3k tutuyor. Monitör olarak da arkadaşlar tavsiye yapar fakat şunu önerebilirim.
Yükseklik ayarı yok dikkat edelim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
2 saat sonra bana hatırlatın bakayım olur mu monitör Dahil mı değil mi 65k dahil değilse ona göre kalite artar dahilse de toplarız sıkıntı yok

sabanozsu

80+ Bronze
2 saat sonra bana hatırlatın bakayım olur mu monitör Dahil mı değil mi 65k dahil değilse ona göre kalite artar dahilse de toplarız sıkıntı yok
Hocam monitör dahil edersek güzel olur 10 yıllık bir Philips 60 Hz monitör var bende önceden AOC vardı sattiydim onu 165 Hz di incehesaptan ucuza dusurmustum çok yüksek bir monitöre gerek yok 144 Hz de olur IPS panel falanda şart değil yeterki güzel bir sistemim olsun arada yayınlar acıyorum Güncel sistemim: Rx550 4Gb 16 GB ram i5 9400 f bu sistemle yılmadan yayınlar açtım artık hakkım :) yeni pc

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam monitör dahil edersek güzel olur 10 yıllık bir Philips 60 Hz monitör var bende önceden AOC vardı sattiydim onu 165 Hz di incehesaptan ucuza dusurmustum çok yüksek bir monitöre gerek yok 144 Hz de olur IPS panel falanda şart değil yeterki güzel bir sistemim olsun arada yayınlar acıyorum Güncel sistemim: Rx550 4Gb 16 GB ram i5 9400 f bu sistemle yılmadan yayınlar açtım artık hakkım :) yeni pc
Tamamdır ben işini çözücem 60hz uyduruk monitör ile olmaz zaten

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ege
Benim attığım sistemede bi yandan göz atabilirsiniz :)

sabanozsu

80+ Bronze
Benim attığım sistemede bi yandan göz atabilirsiniz :)
Hocam sisteme şimdi baktım da hiç bilmediğim markalar var kullanmadığım yani almışken mesela Asus gigabayt gibi gibi markalar olması daha iyi olur arıza durumunda başım ağrıyabilir gibi

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ege
Size kalmış

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

sabanozsu

80+ Bronze

Hocam ben PC toplamayi bilmiyorum ya hazır sistemler varsa onlardan onerseniz itopya olur Gencer gaming olur o tarzda sitelerde varsa monitörü kendimde sipariş ederim denerimde toplamak sıkıntı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam ben PC toplamayi bilmiyorum ya hazır sistemler varsa onlardan onerseniz itopya olur Gencer gaming olur o tarzda sitelerde varsa monitörü kendimde sipariş ederim denerimde toplamak sıkıntı
Nerede yaşıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,172
Üyeler
167,935
Son üye
Burak Erkin
Top Bottom